Suc de mere

Alimentele care curăţă colonul de toxine. Te feresc de cancer

Suc de legume

Iaurtul simplu


Deoarece conţine bacterii benefice pentru sistemul digestiv, iaurtul simplu este un remediu natural excelent care curăţă colonul de toxine. Consumându-l în fiecare zi vei avea o digestie mai bună şi vei combate formarea inflamaţiilor în colon.


Zeama de lămâie


Este un remediu excelent pentru curăţarea colonului. Lămâile au o cantitate ridicată de vitamina C şi antioxidanţi, favorizând buna funcţionare a sistemului digestiv. Bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, câte un pahar cu apă călduţă amestecatpă cu zeamă de lămâie, puţină miere de albine şi sare de mare.



Sucul prooaspăt stors din legume


Este recomandat să faci câte o pauză măcar de o zi de la alimentele solide şi să consumi numai sucuri proaspete din legume. Fie că le prepari la blender sau folosind un storcător aceste sucuri curăţă foarte bine colonul şi îmbunătăţesc tranzitul intestinal.


Alimente bogate în fibre


Fibrele sunt esenţiale pentru buna funcţionare a colonului. Datorită lor, toxinele sunt eliminate eficient şi nu vor exista probleme cu constipaţia. Alimentele bogate în fibre (cerealele integrale, fructele, legumele, verdeţurile, leguminoasele) îmbunătăţesc tranzitul intestinal şi împiedică apariţia problemelor digestive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod