Acestea sunt beneficiile cafelei realizate din boabe întregi

Doriți să vă îmbunătățiți experiența de a bea cafea? Vă întrebați cum puteți obține cafea proaspătă acasă? Dacă da, vă recomandăm să vă preparați băutura preferată din cafea boabe, nu măcinată.

Cafeaua este o parte esențiale a zilei majorității oamenilor din întreaga lume. Este atât de esențială pentru viața noastră, încât ne este imposibil să ne imaginăm o lume fără ea. Întrebarea este: vă puteți imagina o viață cu o cafea mult mai proaspătă și mai gustoasă?

Cafeaua din boabe întregi este cel mai bun tip de cafea, din mai multe motive.

Iată de ce ar trebui să cumpărați cafea boabe acum

1. Ce este cafeaua din boabe întregi?

Mai întâi, să discutăm despre ce este cafeaua din boabe întregi. După cum știți, această băutură intensă, pe care toată lumea o iubește, provine din boabe. Cafeaua are o mulțime de beneficii pentru sănătate, precum și un efect important asupra productivității și eficienței noastre.

Un studiu asupra cafelei a constatat că aceasta ne influențează genele într-un proces numit metilare ADN. Asta înseamnă că compușii cafelei se adaugă la genele noastre, ceea ce le poate modifica expresia. De aceea, cafeaua și ceaiul pot reduce glicemia, ne pot proteja împotriva demenței și multe altele.

Înainte ca aceste boabe să ajungă la consumatori, majoritatea sunt mai întâi măcinate și preparate. Producătorii de cafea boabe lasă ultimii pași în seama consumatorilor, ceea ce prezintă multe beneficii pentru aceștia.

2. De ce să cumpărați cafea din boabe întregi?

O puteți măcina așa cum doriți. Aveți o dorință specifică în legătură cu gustul cafelei dvs.? Vreți să aveți mai mult control asupra gustului și mirosului cafelei? Îl puteți avea, dacă preluați controlul procesului de procesare a cafelei, încă din etapa boabelor. Vă puteți bea cafeaua la orele pe care le doriți. O puteți măcina la textura dorită. De asemenea, evitați să consumați cafea care a fost expusă oxigenului, umezelii și manipulării altor persoane.

3. Vă puteți bucura de cea mai proaspătă cafea acasă

Vreți să știți cum este să beți o ceașcă proaspătă de cafea? Nu vorbim despre una care este încă fierbinte. Vorbim despre cafea proaspătă, de parcă ne referim la carnea care provine de la măcelar. Odată ce încercați o cafea realizată din boabe întregi, s-ar putea să nu vă mai întoarceți niciodată la alte forme de cafea.

Spre deosebire de cafeaua măcinată sau liofilizată, cafeaua din boabe trece prin mai puține procese. Cafeaua din boabe întregi este cafeaua în cea mai simplă formă, deoarece boabele sunt doar uscate și prăjite, pentru a fi gata de consum.

4. Cafeaua din boabe întregi are o varietate mai mare

Doriți să încercați un anumit tip de cafea? Magazinul dvs. local de cafea rămâne adesea fără cafea măcinată? Dacă o căutați sub formă de cafea boabe, este mai probabil să o găsiți. Cafeaua din boabe întregi are o varietate mai mare.

Motivul este că fermierii și furnizorii nu produc suficientă cafea pentru a comercializa cafea măcinată. Cele mai bune boabe de cafea din lume sunt adesea furnizate doar mărcilor exclusive. Cu toate acestea, dacă căutați cafea din boabe întregi, veți observa că este mai ușor să găsiți tipul de cafea dorit.

5. Cafeaua rezistă mai mult pe raft

Cafeaua din boabe întregi are o valabilitate mai mare, în comparație cu cafeaua măcinată. Cafeaua instantanee bate cafeaua din boabe întregi, în termen de longevitate pe raft. Cu toate acestea, cafeaua din boabe întregi depășește cafeaua instantanee în termen de calitate, gust, aromă și multe altele.

Cafeaua măcinată poate rămâne proaspătă pe raft timp de 3-5 luni. Calitatea acesteia depinde de cât de etanșe sunt capsulele sau pungile.

Cafeaua din boabe întregi poate rămâne proaspătă pe raft timp de 6 luni. Întrucât boabele sunt intacte, uleiurile cafelei nu se vor evapora la fel de mult în timpul depozitării. Acesta este și motivul pentru care cafeaua din boabe întregi este proaspătă, atunci când o preparați. Uleiurile aromatice volatile nu scapă din boabe până când nu sunt măcinate și preparate.

6. Veți lua parte la arta preparării cafelei

Procesul de realizare a unei cafele din boabe întregi nu include doar cumpărarea de cafea boabe și apoi consumarea acesteia. Implică mai mulți pași esențiali ai procesului de preparare a cafelei.

Dacă nu doriți să scoateți râșnița de fiecare dată când preparați cafea, măcinați boabele întregi în loturi. O puteți face o dată pe săptămână sau la fiecare trei zile, în funcție de cantitatea de cafea pe care o consumați într-o zi. Aceasta este, de asemenea, o idee bună dacă vă grăbiți și nu aveți timp să vă măcinați mai întâi cafeaua.

De Eva
eva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod