7 trucuri ca să rezişti în post cu toate bunătăţile în jurul tău

De câte ori nu ai poftit în Vinerea Mare la multe dintre bucatele depozitate în frigider pentru a fi savurate cu ocazia sărbătorlor pascale? Află câteva trucuri ca să stai departe de ele şi să nu-ţi strici Postul!

Suntem în Vinerea Mare şi deja avem preparate o parte dintre bucatele pentru masa de Paşte. Fiecare familie are anumite obiceiuri de Paşte pe care le respectă de-a lungul anilor, dar cel mai sfânt dintre toate este acela de a ţine Postul Paştelui sau măcar câteva zile în Săptămâna Mare. În Vinerea Mare cu atât mai mult se urmează aceste obiceiuri sfinte, dar ce ne facem atunci când vedem bucatele îmbelşugate şi ni se face poftă de ele.

Iată cinci trucuri ca să nu pofteşti şi să nu păcătuieşti în Vinerea Mare:

 

1 din 8

1. Stai departe de frigider!

Dacă îţi este greu şi ispita este mult prea mare atunci când deschizi frigiderul este recomandat să delegi pe cineva din familie să îţi scoată din el bucatele de post pe care vrei sa le consumi la masă.
MAI MULT DESPRE: paste, post, pasti, pofte culinare
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 14 Apr 2012, 13:53
    Mesaj pt.Alina- iaurt de soia

    Iaurt de soia se gaseste in perioada postului la toate supermarketurile ,fii atenta la raionul de iaurturi se numeste SAVIA,anul trecut inca era produs de Danone dar in acest an am vazut ca e adus de undeva din afara ,e bun dar totusi se simte gustul de soia kiar daca sunt cu fructe. Spor la cautare!

    1
    0

  • alina arghirescu pe 13 Apr 2012, 22:41
    ??? DE UNDE IAURT DE SOIA

    TOFU E DEJA FFF SCUMPA IAR IAURT DE SOIA NU AM VAZUT CAT SUNT EU DE CAUTATOARE PRIN MAGAZINE SINGURUL PRODUS ESTE LAPTELE DE SOIA ,LICHID SAU PRAF, CU CARE FAC UNELE MICI TRUCURI SAU CA ATARE CU CEREALE SI SCORTISOARA, DACA STIE CINEVA UNDE GASESC IAURT AS INCERCA SA...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod