Prepara o super-mancare din ficat!

Ficat de vitel Pekin
1 portie

  • Ficat de vitel - 120g
  • Ceapa tocata - 1 lingura (15 ml)
  • Ardei verde tocat - 2 linguri (30 ml)
  • Usturoi tocat - 1/2 catel
  • Rosie taiata sferturi - 1
  • Patrunjel proaspat - 1 lingurita (5 ml)
  • Sos soia - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Piper negru dupa gust

Puneti legumele intr-un vas, acoperiti si dati la microunde 2 minute, la temperatura mare. Adaugati ficatul , sosul soia, patrunjelul si piperul. Acoperiti si fierbeti inca 1 minut jumatate, la temperatura ridicata. Serviti.

Continut pe portie:


  • Glucide: 13g
  • Grasimi: 5g
  • Proteine: 22g
  • Calorii: 188
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod