Sos de peste

Tom Yum Kung (Supa de castraveti iute si acra)

Tom Yum Kung (Supa de castraveti iute si acra)

Ingrediente si cantitati: 3 cesti apa; 250 gr creveti; 2 catei usturoi; 5 frunze kaffir; 3 felii galangal;1/2 cesti sos de peste;500 g lamai. Mod de preparare:Puneti tulpina sa fiarba. Adaugati usturoi, frunze de lamai, galangal, sos de peste si saloti apoi ciuperci. Amestecati 2 min. Adaugati...
7 sfaturi pentru a găti mai sănătos mâncarea thailandeză

7 sfaturi pentru a găti mai sănătos mâncarea thailandeză

De fiecare dată când ieși în oraș sau în pauza de prânz alegi mâncarea thailandeză? Poți să o prepari și tu, cu mult mai puține calorii decât cele din meniul restaurantelor.
Curry verde cu carne de vaca (Kaeng Khiao Wan Nuea)

Curry verde cu carne de vaca (Kaeng Khiao Wan Nuea)

Astazi va prezentam o mancare specific thailandeza, folosita ca fel principal de mancare. Desi unele din ingrediente sunt mai greu de gasit, merita sa incercati sa le cautati. Ingrediente si cantitati:2 cosuri lamaie1 lingurita galangal feliat1 lingurita chimen1/2 cescuta coriandru8 catei...
Tom Kha Kai(supa de pui si cocos)

Tom Kha Kai(supa de pui si cocos)

Ingrediente si cantitati: 2 cesti lapte de nuca de cocos6 felii galangal2 cosuri lamaie5 frunze kaffir250 gr. piept de pui5 lingurite sos de peste2 lingurite zahar1/2 ceasca suc de lamaie1 lingura chilli negruMod de preparare:Combinati jumatate de lapte de nuca de cocos cu galangal, lamaie si...