LINIA Furniture – mobilier la comandă, din respect pentru design

LINIA Furniture este divizia de mobilier a Laboratorului de Arhitectură. Alături de biroul de arhitectură, aceasta întregeşte portofoliul de servicii pentru a oferi o experienţă completă şi fidelă procesului de creare a unui stil de viaţă.

Brandul este conceput de o echipă de arhitecţi tineri, care şi-au propus să creeze piese de mobilier iconice şi personalizate pentru nevoile clienţilor săi. Acesta îmbracă orice spaţiu cu mobilă realizată la comandă, ce îmbină viziunea posesorului de visuri cu cea a expertului în materializarea lor.

 

Design de produs sau interioare la cheie – designerii LINIA Furniture sunt pregătiţi de orice provocare

Fie că vorbim de design de mobilier sau de amenajarea completă a unui spaţiu, confortul şi funcţia estetică se întâlnesc în piese de calitate, la preţuri accesibile.
Echipa LINIA Furniture traduce viziunea clientului în centimetri, texturi şi materiale specifice individualităţii acestuia. Compania de mobilă lucrează la comandă şi produce mobilier în concordanţă cu cele mai noi tendinţe în tehnici de execuţie, materiale şi design.

De la spaţii mici – de lucru sau pentru depozitare – până la spaţii permisive, largi, precum livingurile ce găzduiesc petreceri şi dimineţi aglomerate, LINIA Furniture îşi propune să creeze cadrul perfect pentru instantanee cu amintiri, indiferent de cine calcă pragul spaţiilor gândite de designeri.
Mobilierul cu destinaţie specifică, precum cel pentru dormitoare, bucătării, băi sau camerele copiilor sunt gândite atent, astfel încât nevoile să fie susţinute, iar ideile încurajate.

 

Vopsitorie, recondiţionare, reparaţii mobilier – în doar două cuvinte, finisări decisive

Pentru a îndeplini cu succes orice provocare, compania de mobilă oferă şi servicii adiţionale de vopsitorie, recondiţionare şi reparaţii şi montaj de mobilier. Sub pulverizatorul echipei, mobilierul capătă o nouă viaţă.

  Colecţii de mobilier inspirate de cele mai noi tehnologii şi tendinţe

Spiritul tânăr al designerilor LINIA Furniture se regăseşte în fiecare dintre proiectele lor.
Aceştia  propun colecţii de mobilier eco realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii de fabricaţie digitală, laser cutting şi 3D printing. Acest demers inovativ de a mobila spaţii interioare cu piese de mobilier eco, din materiale reciclate şi realizate utilizând noile tehnologii, este un statement pentru nevoia de evoluţie şi contribuţie inteligentă la dezvoltarea designului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod