7 semne că ai găsit un prieten pe viață

Un prieten pe viață este ca un suflet pereche. Nu vei mai găsi pe altcineva la fel ca el. Prietenii vin și pleacă din viețile noastre din diferite motive, dar în momentul în care ai un prieten pe viață, acesta va rămâne lângă tine indiferent de ceea ce se întâmplă. Dar prin ce este diferit un prieten pe viață de alți prieteni care vin și pleacă din viața ta? Uite câteva indicii care te ajută să îți dai seama!

Cum îți dai seama dacă ai găsit un prieten pe viață


1. Știe mereu când ești supărată


Nu va fi nevoie să spui că ești supărată, un prieten bun își va da întotdeauna seama. Va observa starea ta de spirit din felul în care vorbești sau te simți. 

2. Vă simțiți mereu bine împreună


Indiferent dacă stați în casă, mergeți la film, ieșiți la o plimbare sau la o petrecere, vă simțiți întotdeauna bine. Tot ce faceți împreună iese bine și nu simți niciodată că pierzi timpul când ești cu prietenul tău cel mai bun.

3. Te sprijină întotdeauna


Orice faci, cel mai bun prieten te susține. Vrei să îți schimbi jobul? Atunci prietenul tău te va ajuta să îți dai seama ce vrei să faci.
Vrei să pleci într-o vacanță? Atunci te va ajuta să găsești cele mai tari oferte. Un prieten adevărat te va ajuta să reușești în viață, nu te va trage niciodată în jos. 

4. Faceți multe glume între voi


Aveți atât de multe glume personalizate, încât celorlalți li se pare că vorbiți pe altă limbă. De fiecare dată când glumiți între voi, ceilalți nu înțeleg. 

5. Nu îți cere nimic în schimb pentru ceea ce face


Dar ești fericită să îi oferi. Atunci când cel mai bun prieten își oferă ajutorul, știi că nu face acest lucru pentru a-ți cere altceva în viitor.
Știi că este lângă tine oferindu-ți ajutorul ori de câte ori ai nevoie. Nici măcar nu mai țineți cont cine a plătit ultima oară când ați ieșit în oraș, pentru că știi că oricare dintre voi se va oferi să plătească atunci când celălalt nu are bani.

6. Vorbiți în fiecare zi


Mesaje, emailuri, telefoane sau întâlniri. Nu contează cum vorbiți, ci că vorbiți mereu. În fiecare zi. Cel mai bun prieten se va asigura că vorbește în fiecare zi cu tine, chiar dacă are o zi foarte aglomerată.

7. Te cunoaște


Aristotel a definit o prietenie adevărată ca fiind un singur suflet care trăiește în două corpuri. Cel mai bun prieten al tău te cunoaște.
Știe lucruri superficiale, cum ar fi mâncarea sau muzica preferată, dar știe și experiențele tale din copilărie și temerile cele mai profunde.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod