Care sunt florile perfecte pentru fiecare cameră din casă

Florile reprezintă modalitatea perfectă de a-ți îmbunătăți starea de spirit și de a-ți colora casa, însă știai până acum că unele flori se potrivesc mai bine în unele camere decât în altele?
Specialiștii au făcut o listă cu florile perfecte pentru fiecare cameră din casă, listă pe care o poți regăsi mai jos.

Florile perfecte pentru baie


În baie, merg perfect florile exotice. Aromele acestor flori sunt recomandate pentru mediul vaporos din baie. Printre aceste tipuri de flori se numără gardeniile, orhideele și Stephanotis. Gardeniile se simt bine în băile luminoase, unde aburul le ajută să elibereze esențele florale. Mirosul plăcut al orhideelor îți poate face diminețile mai plăcute.
Iar când vine vorba de florile Stephanotis, acestea îți vor oferi un punch floral absolut minunat.

Florile perfecte pentru dormitor


În ceea ce privește florile pentru dormitor, alege-le pe cele aromatice. Parfumul delicat al acestor flori este perfect pentru dormitor și îți poate îmbunătăți starea de spirit. Este vorba despre lavandă, care este cunoscută pentru proprietățile sale de relaxare a minții și reducere a anxietății. Iasomia poate îmbunătăți calitatea somnului și îți poate da puțin mai multă energie atunci când te trezești.
Liliacul promovează relaxarea cu ajutorul aromelor sale ușoare.

Florile perfecte pentru bucătărie


În bucătărie, alege întotdeauna flori cu arome dulci, deoarece acestea nu se vor amesteca niciodată cu gustul mâncării. Freziile cu aromele lor estivale vor înveseli orice bucătărie. Bujorii se regăsesc printre florile preferate ale multor persoane, datorită mirosului lor delicat și dulceag. Iar în ceea ce privește trandafirii, nu cred că trebuie să-ți mai dăm alte motive pentru a-i alege.

Florile perfecte pentru sufragerie


Când vine vorba de florile ideale pentru sufragerie, încearcă să le alegi pe cele din categoria de flori spicy. Crizantemele au un miros puternic de mosc și pot fi regăsite în toate culorile curcubeului.
Garofițele roz au o aromă delicată de cuișoare. În această categorie intră și micsandrele.

Florile perfecte pentru orice cameră


Florile citrice pot fi integrate cu ușurință în orice tip de cameră. Florile de portocal reprezintă o combinație delicată între petalele albe, centrul de culoarea soarelui și aromele dulci. Câteva dintre florile din categoria Geranium au arome citrice - pelargonuium crispum și citronellum. De asemenea, poți cumpăra și o floare Craspedia, care miroase cam ca o limonadă - a lămâie și mentă.

Însă nu ar trebui să refuzi niciodată o floare, chiar dacă nu se regăsește printre cele enumerate mai sus. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod