Vedete eco de la Hollywood

Si-au luat in serios rolul de a salva planeta. Si-au achizitionat masini hibrid si case ecologice si au infiintat fundatii care militeaza puternic pentru cauza eco.
Si-au luat in serios rolul de a salva planeta. Si-au achizitionat masini hibrid si case ecologice si au infiintat fundatii care militeaza puternic pentru cauza eco. Sunt vedetele de la Hollywood care au ales sa lupte pentru a convinge cat de benefice sunt produsele organice, cat de importanta este reciclarea si cat de interesant a devenit sa te imbraci eco. Desi poate parea ca au facut-o din snobism ori pentru imagine, starurile americane au dovedit cu timpul ca sunt preocupate serios de problemele mediului inconjurator.
 
Nu mai putin de 5 milioane de dolari au donat Angelina Jolie si Brad Pitt pentru realizarea unei zone protejate pentru viata salbatica din Cambodgia si pentru sustinerea proiectului Strazi Curate in Haiti.  Celebrul cuplu Brangelina a investit, la un moment dat, si intr-o afacere de vinificatie organica.
Imediat dupa distrugerile produse de uraganul Katrina orasului New Orleans, Brad Pitt a sarit in ajutor alaturandu-se misiunii organizatiei Global Green USA.

Despre sotia sa, frumoasa Angelina Jolie, se spune ca este atat de implicata in cauza eco, incat ar fi folosit doar alimentatie de tip organic pentru a slabi dupa ce a nascut gemenii si ar fi cumparat tuturor copiilor sai pantaloni din bambus.

Un alt militant pentru protectia mediului este George Clooney. Considerat printre cei mai sexy actori din toate timpurile, Clooney si-a inmultit admiratorii atunci cand a achizitionat masina „verde” (cu motor electric) Tango T600. Aflat pe platourile de filmare ale „Ocean’s Twelve”, acesta a citit intr-o revista despre intentia celor de la Commuter Cars de a crea o astfel de masina si dupa ceva timp el a si cumparat-o.
Apoi a trecut la Tesla Roadster, tot o masina electrica, dar de data aceasta una sport de lux.

Clooney a declarat ca a cumparat automobilul pentru ca a vrut sa demonstreze tuturor ca masinile „verzi” nu trebuie sa fie nici lente, nici urate. Vedeta nu s-a oprit aici. El si-a asociat imaginea si cu Smart-ul electric, semnand un contract in acest sens cu cei de la Hybrid  Technologies.
 
Si actrita Charlize Theron a optat pentru limuzine eco atunci cand a participat la evenimentele mondene de la Holywood. Leonardo DiCaprio, in schimb, a ales sa militeze pentru protectia mediului de pe o ... insula. Blackadore Caye este insula de peste 40 de hectare pe care si-a cumparat-o Leo, cu 1,75 milioane dolari, si pe care vrea sa o transforme intr-un centru de eco-turism.

 
Bono, de la U2, este una dintre multele vedete care a tinut sa sustina cauza eco prin moda. Impreuna cu sotia sa, el a lansat brand-ul de imbracaminte eco Edun, care a avut vanzari record. 
 
Mariah Carey si John Travolta, cele mai poluante vedete
 

Cele mai neinteresate staruri de viata planetei si de ceea ce inseamna protectia mediului sunt Mariah Carey si John Travolta. Cantareata a fost desemnata „cea mai poluanta vedeta” intr-un top realizat cu ocazia Zilei Pamantului. Diva a primit acest loc pentru ca a declarat ca ii cere adesea antrenorului ei personal sa zboare din St. Barts in Statele Unite pentru a se ocupa de forma ei fizica.
Travolta o urmeaza pe Mariah Carey in acest clasament din cauza pasiunii sale pentru pilotaj.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:47
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • Zoe pe 22 Sep 2009, 12:49
    Angelina

    Angelina Jolie nu este sotia lui Brad Pitt.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod