Dinți frumoși și sănătoși, fără efort, cu Colgate® Total Daily Repair

Ți-ar plăcea ca dinții tăi să fie frumoși și sănătoși, fără ca tu să depui vreun efort? Cu Colgate® Total Daily Repair este posibil: această pastă de dinți ajută în lupta împotriva afecțiunilor dentare incipiente pentru o sănătate orală mai bună.
Activitățile zilnice obișnuite, precum consumul de alimente și băuturi, pot produce afecțiuni incipiente ale dinților și ale gingiei. Colgate® Total Daily Repair se adresează acestor afecțiuni, fără a necesita timp sau efort în plus, în afara ritualului tău de îngrijire orală. În plus, pasta oferă protecție timp de 12 ore, pentru o gură mai sănătoasă.

Colgate® Total Daily Repair oferă beneficii zilnice de reparare a dinților și gingiei: remineralizează dinții, ajută la refacerea smalțului și luptă împotriva bacteriilor, non-stop, timp de 12 ore.


Smalț puternic pentru o dantură sănătoasă

În fiecare zi, dinții tăi pot suferi distrugeri minore, care slăbesc smalțul.
Formula avansată a pastei de dinți Colgate®Total Daily Repair ajută la remineralizare, întărind smalțul și făcându-l să reziste împotriva atacurilor acizilor.


Antibacterian, timp de 12 ore

Colgate® Total Daily Repair conține un sistem antibacterian unic, care reduce formarea plăcii bacteriene și luptă împotriva afecțiunilor gingivale incipiente, contribuind astfel și la refacerea sănătății gingiei. Acest sistem antibacterian unic luptă non-stop, timp de 12 ore, împotriva bacteriilor ce acționează în întreaga gură, ajutând în lupta împotriva problemelor gingivale.


Este recomandat periajul dinților de cel puțin două ori pe zi, timp de două minute. Cu Colgate® Total Daily Repair, schimbând doar pasta de dinți poți ajuta în lupta împotriva afecțiunilor incipiente ale dinților și gingiei. De acum, periajul înseamnă și reparare*.

*comparativ cu o pastă de dinţi obişnuită, cu fluor (1.450 ppm F-)

Preț Colgate Total Daily Repair: 10 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABRIELA pe 1 Mai 2020, 13:30
    achizitie produs

    Buna ziua, sunt interesata de acest produs,as dori sa achizitionez 10 buc. Va rog sa imi spuneti cum as putea intra in posesia lui. Va multumesc! Cu stima si respect, Gabriela Petre

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod