Ți-ai distruge rochia de mireasă pentru o ședință foto? 20 de imagini incredibile

Pentru cele mai multe mirese, a doua zi după nuntă este o zi de odihnă, dar și de ușurare că marele eveniment s-a desfășurat așa cum și-au plănuit.
Este momentul în care petrec clipe frumoase alături de soț, dar și de cei mai apropiați membri ai familiei. 

Iar această senzație de eliberare după luni întregi de stres s-a transformat în ultimii ani într-o nouă tradiție. "Trash the dress" sau "distruge rochia" a devenit un trend foarte popular printre miresele din întreaga lume. La numai câteva zile după nuntă este organizată o ședință foto în care mirii poartă ținutele de la nuntă, dar spre deosebire de ziua marelui eveniment, acum au voie să facă tot ce le trece prin cap, fără grija că hainele s-ar putea șifona sau murdări.

Astfel iau naștere fotografii uimitoare cu mirese care intră în apă îmbrăcate în rochia de mireasă, care se stropesc cu pudră colorată sau chiar cu noroi, joacă fotbal și se întind pe nisip sau pământ. 

Nu se știe exact de unde a pornit acest trend, dar unele surse îl indică pe fotograful american John Michael Cooper, care ar fi fost primul fotograf de nunți care ar fi organizat astfele de ședințe foto în Las Vegas. 

"Trash the dress" nu este chiar pentru oricine.
Dacă ești ceva mai tradiționalistă și vrei să-ți păstrezi rochia de mireasă pentru a o lăsa moștenire sau ești o fire practică și ai vrea să o vinzi sau să o împrumuți prietenelor, atunci cu siguranță un astfel de trend nu ți se potrivești. Dar dacă ești de părere că amintirile frumoase sunt tot ceea ce contează, iar fotografiile reușite sunt neprețuite, "trash the dress" este perfect pentru tine.

Această nouă "tradiție" are și o latură periculoasă.
Câteva mirese și-au pierdut viața de-a lungul timpului din dorința de a avea fotografii reușite. Pentru că se îmbibă cu apă și devin foarte grele, rochiile de mireasă se transformă într-o capcană mortală pentru miresele care vor să-și facă fotografii în apă și nu își iau măsuri de precauție.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod