Şi bărbaţii au suflet. Cu ce zestre vii într-o relaţie şi de ce ai nevoie de ea


Dacă vrei să nu rămâi singură, e bine să ai ceva de oferit partenerului tău

Ceva s-a păstrat şi în lumea noastră şi, deşi, nu mi se pare drept, cred că o femeie trebuie să găsească formule pentru a fi privită cu respect de către partenerul ei. Altfel, totul se prăbuşeşte. E motivul pentru care nu rezistă relaţiile construite din interes material. Dacă te îndrăgosteşti de un bărbat doar pentru că are bani îţi va fi foarte greu. Valorea cea mai de preţ într-o relaţie e prietenia, el are nevoie de tine, iar tu de el.

Dacă faci paradă cu dragostea ta, dacă îl sufoci cu declaraţiile, o perioadă poate va funcţiona, dar el va avea nevoie de o parteneră de viaţă, de o prietenă cu care să treacă prin bucurii şi dificultăţi.
Aşa că trebuie să aduci suflet şi inteligenţă în această poveste, nu numai cu frumuseţe.
paul-teodorescu
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 30 Apr 2015, 12:35
    aberatii

    Femeia aduce suflet,inteligenta,frumusete si barbatul ce-ar mai trebui sa aduca atunci?Nimic,ca dupa mintea domnului Paul Teodorescu barbatii sunt niste ignoranti care fac umbra pamantului degeaba.Mai bine te-ai lasa de scris ca n-ai absolut niciun talent,tot ce scrii e aberant si misoginist.

    0
    1

  • sceptica pe 30 Apr 2015, 09:45
    hmm

    de accord dar pana la un punct: cand barbatul incepe sa se simta frustrat de atata desteptaciune si se razbuna systematic pentru cat de mai buna esti decat el. dar e drept, asta ia cativa ani poate pana se ajunge in etapa urmatoare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod