Poveste adevărată. Sex oral la prima întâlnire şi o carte de vizită

Am vrut să sting lumina, dar m-a rugat s-o las aprinsă. Am intrat în pat, ne-am sărutat, mi-a atins sânii, avea palmele calde, îmi plăcea

Mă umezisem toată. N-ar fi trebuit să fiu aici. Nu cu bărbatul ăsta. Un macho ieftin care s-a dat la mine în barul hotelului. Eram conştientă că în următoarele cinci minute voi face lucruri pe care urma să le regret a doua zi. Dar, credeţi-mă, am 35 de ani, şi n-am mai făcut sex de trei ani.
Şi vreau să fac asta. Normal, mi-aş dori o relaţie cu un bărbat sănătos la cap, unul care să mă iubească, unul care să vrea să aibă o relaţie cu o mamă care are un copil de zece ani, dar nu mai există astfel de creaturi pe planeta noastră.
Camera de hotel era drăguţă, m-am dezbrăcat în baie. Încă arătam bine. Nu aveam riduri, sânii erau fermi. În afară de părul lung şi negru care-mi atingea umerii, nu mai aveam niciun alt fir pe corp. Machoul meu de bar se dezbrăcase şi se băgase în pat. Abia de-i reţinusem numele. Am aflat despre el că lucrează în departamentul de marketing al unei bănci şi nu făcea mai nimic. Avea 30 de ani, dar nu fusese căsătorit niciodată. Mergea la sală şi agăţa femei. Ce viaţă?

de Gabriela Georgescu
Articol preluat din revista "Dogmagazin"
www.dogmagazin.ro
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 28 Dec 2015, 02:39
    Ha...ha...

    Halatuuu, cit e halatu, cit e halatu???

    3
    0

  • Edge pe 27 Dec 2015, 16:37
    Great

    Fii tu insati, ai incredere in tine si cauta oameni pe masura mentalului tau. In rest esti o femeie minunata.

    0
    3

  • florentina pe 20 Dec 2015, 09:29
    poveste adevarata

    o fi fost mai ieftin decat sa plateasca o curva.

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod