Patru ingrediente pentru relații neplictisitoare

Începutul unei relații este oricum, numai plictisitor nu. Totul e nou, totul e fascinant. Ai 1000 de întrebări care te țin trează noaptea: Oare mă place cu adevărat? Oare crede că sunt frumoasă? Deșteaptă? Oare o să mă sune mâine? Oare ce o să facem data viitoare când ne vedem? O fi el “alesul”? Etc etc etc.

În timp însă, pe măsură ce relația avansează și devine stabilă, întrebările se transformă în certitudini. Ceea ce este, în cea mai mare parte, un lucru bun. E bine să știi cum stai în relația cu celălalt. Să îl cunoști și să te cunoască. Atâta timp cât nu devii prea confortabilă și începi să crezi că de acum lucrurile vor funcționa din inerție. Pentru că și noul ăla de la începutul relației are rostul lui.

Doar pentru că ești de ani de zile cu aceeași persoană, nu înseamnă că trebuie să vă petreceți tot restul existenței într-o rutină apăsătoare. Există multe persoane fericite și după ani și zeci de ani de relație. Secretul lor: muncesc la relație. Ambii parteneri. Tot timpul. Dar, doar pentru că am folosit cuvântul muncă, nu înseamnă că ceea ce fac ei e neplăcut. Din contră. Au găsit rețeta fericirii în doi, datorită căreia se întorc bucuroși la parteneri, la finalul fiecărei zile, chiar dacă sunt împreună de mult timp.



Iată care credem noi că sunt cele patru ingrediente care ajută la menținerea unei relații “neplictisitoare”.

1. Creativitatea. Nu este nevoie să reinventezi lumea pentru a găsi modalități de a revigora lucrurile în relația ta. Gesturile mici, dar neașteptate, făcute în moduri creative, îi pot arăta celuilalt cât de important este pentru tine: o ieșire spontană în oraș. Un mesaj lăsat pe frigider. O cutie de praline Heidi Signature dăruită fără niciun motiv special, doar pentru că știi că îi plac.

2. Optimismul. Gândurile negative sabotează multe relații. Ajungem să ne îndoim de cel de lângă noi, devenim geloși sau posesivi și astfel, îl îndepărtăm. Încearcă să nu cazi în această capcană și să îți păstrezi optimismul în legătură cu relația voastră, făcând planuri pe termen lung împreună. Astfel îi arăți celuilalt că ești sigură pe relația voastră și te ajuți și pe tine să vizualizezi un viitor în care sunteți împreună și fericiți.

3. Naturalețea. Oricât de mult ți-ai dori să revigorezi relația cu partenerul, nu este cazul să faci lucruri care îți dau palpitații doar când te gândești la ele. Nu trebuie să te uiți cu el la meciurile de box, dacă ți se face rău când vezi violență, să te urci pe o scenă de karaoke și să îi declari iubirea, dacă nu suporți să fii în centrul atenției, sau să sariți împreună cu parașuta, dacă doar lui îi place adrenalina. Un cuplu reușit nu este cel care își petrece fiecare clipă liberă împreună, ci cel în care amândoi se bucură de momentele petrecute, iar la finalul zilei le pot stoca în cutia mentală de amintiri frumoase.

4. Lasă-ți amprenta personală. În această epocă a consumerismului, lucrurile realizate manual sunt mai valoroase ca niciodată. Nu trebuie să te sperii dacă nu ai un talent special, căci sunt lucruri pe care oricine le poate face și care arată că ți-ai rupt din timpul tău pentru a-i face o bucurie: Un colaj cu fotografii din călătoriile voastre împreună. Un playlist cu muzică pentru alergat. Un fel nou de mâncare, bazat pe ingredientele lui preferate. O filmare cu tine spunându-i cât îl iubești, pe care i-o trimiți pe mail în mijlocul zilei, când nu sunteți împreună.



Întâmplător (sau nu), aceste patru „ingrediente” se regăsesc și în valorile Heidi, unul dintre principalii producători de ciocolată din România, lider în categoria de ciocolată premium, iar la nivel global, brandul este prezent în peste 60 de țări. Promisiunea Heidi este că își va folosi toată creativitatea pentru a-i inspira pe oameni să vadă partea bună a vieții. Totul începe în Atelier du Chocolat, locul în care priceperea și talentul ciocolatierilor Heidi sunt într-o neobosită căutare de rețete originale, care să suprindă de fiecare dată.
 
Heidi oferă cadouri neplictisitoare pentru femei surprinzătoare. Așa a apărut și Signature, o gamă emblematică de praline rafinate și un simbol al competențelor Heidi: produse realizate manual, creativitate și îmbinarea unică a ciocolatei premium cu ingrediente naturale. Pralinele Signature sunt disponibile în cutii cadou de două dimensiuni și în două colecții ce aduc împreună gusturile favorite ale lumii (Desserts și Fruits & Nuts) și oferă o experiență memorabilă cu fiecare dintre cele 5 straturi ce se succed într-o formă de cupă asimetrică.

Pralinele Heidi Signature sunt cel mai bun pretext de a sărbători femeile surprinzătoare din viața ta. Sau chiar pe tine însuți după o zi lungă. Pentru că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare.

Pentru că experiențele neplictisitoare nu vin niciodată singure, atelierului de ciocolată Heidi i s-au alăturat alte două ateliere de creație (gențile Otilia Flonta și bijuteriile Carla Szabo), astfel încât accesoriile primăverii să fie complete. În cadrul campaniei „The Good Mood Box”, care se va desfășura în perioada 27 februarie - 8 martie în 31 de hypermarketuri din București și din țară, cei care cumpără produse Heidi în valoare de minimum 19 lei vor câștiga garantat unul dintre premiile neplictisitoare: 20.000 de  cutii de praline Heidi Signature, una dintre cele 240 de bijuterii Carla Szabo sau una dintre cele 30 genți Otilia Flonta. Mai multe detalii despre campanie și lista magazinelor participante găsiți pe www.neplictisitor.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod