Horoscop: La ce vârstă vrea să se însoare

Te va cere sau nu de soţie? Caracteristicile zodiei îţi dezvăluie multe despre seriozitatea cu care tratează o relaţie. Află dacă se grăbeşte la însurătoare sau poţi să aştepţi mult şi bine până se decide să te ceară de soţie.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alina pe 10 Dec 2011, 02:23
  casatorie

  nu e drept baietii gemeni daca doresc si au dorinta fac nunta si la 20 - 25 ani trebuie fata sai treziasca dorinta sai faca surprize cit mai des complimente si totul va fi bine, eu vorbesc de cazul meu neamlogodit cind avea 20 si am facut nunta la cind avea 21 si in plus ambii suntem fericiti.

  0
  0

 • monika pe 9 Nov 2011, 17:06
  hmmm........

  sal,george! cred, ca numai eu te pot face sa te insori mai devreme,asta numai daca vrei tu...daca vrei ma poti cauta pe adresa mea..monika_petrisor....pup..

  0
  0

 • George pe 26 Oct 2011, 17:07
  Racul e totdeauna floricica de primavara

  Pe bune, parca nu ați citit decât o pagina despre raci și credeți ca toți ar trebui sa fie bărbați maturi, sensibili, mămoși, pasionali și iubitori de relații. Nu știu de ce, poate eu și întreaga lume suntem strâmbi, dar ca rac de 25 de ani, care nu ma vad căsătorit în următorii 10. Pana acum am cunoscut numai raci temperamentali, explosivi/e care deși erau emoționali, erau pe cât se poate de imprevizibili (nu în modul bun) și imaturi. Sincer m-am cam saturat de conceptul ca racul este o floare de primăvara, dacă ziceați ca la fel de stabil emoțional ca o furtuna drogata cu mașini poate as fi dat crezare la ce ziceți, dar... pana acum ați tot îndrugat aceeași poveste.

  4
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod