Este posibilă relaţia cu un coleg de serviciu? Ce şanse are?

Colegii de serviciu au acest prost obicei de a se cupla pentru că petrec mult timp împreună, dar o astfel de relaţie ascunde câteva capcane care te vor face să te gândeşti de două ori înainte de a face pasul

Răspunsul scurt: Da, are şanse. Dar trebuie îndeplinite câteva condiţii. Succesul unei relaţii depinde de statutul social al partenerilor.

Una e să te cuplezi cu şeful şi alta e ca tu să fii şefă şi să te îndrăgosteşti de programatorul alocat proiectului pe care-l conduci. Mai există şi situaţia fericită în care amândoi sunteţi pe acelaşi plan şi v-aţi apropiat la bufet, în pauza de prânz. Sunt două situaţii care complică mult o astfel de relaţie.

Tu eşti căsătorită


Cazul în care eşti căsătorită sau implicată în altă relaţie de lungă durată.

În această situaţie, mai ales dacă e vorba de o căsnicie în desfăşurare, relaţia cu un coleg de serviciu îţi va distruge căsnicia, dar are şanse să dărâme şi povestea secretă de dragoste de la birou. Noi, femeile, dacă ne implicăm emoţional nu prea mai putem să jucăm pe două planuri. Minţim mai puţin, aşa că în scurt timp vom spune acasă că avem un nou iubit. Ceea ce e profund greşit. Mai ales dacă nu ţi-ai dat seama dacă noua relaţie funcţionează, dacă e ceva serios şi îţi oferă o perspectivă mai bună decât ce ai acasă.
E total greşit să te simţi vinovată după o partidă accidentală de sex pentru că n-ai mai rezistat avansurilor făcute de un coleg.
O relaţie, pentru a avea succes, are nevoie, pe lângă sentimente, şi de un pic de raţiune. Dacă te simţi vinovată că ai călcat pe alături, asta e, îţi porţi vina până iei o decizie. Dacă te confesezi înainte de a lua decizii şi de a le ţi le asuma, pui în pericol ambele relaţii, şi pe cea oficială, dar şi pe cea secretă. Atunci să vezi mustrări de conştiinţă!
Valentina
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod