Dezastru la nuntă. 25 de imagini șocante care te fac să râzi în hohote

De ce sunt miresele atât de stresate înaintea nunții? Pentru că sunt extrem de multe lucruri care pot merge prost în ziua cea mare.
Sunt atât de multe detalii de care trebuie să ții cont pentru ca nunta să iasă perfect, încât trebuie să fii complet inconștient ca să nu-ți faci deloc griji.

Pe lângă faptul că trebuie să strângi sub același acoperiș mulți oameni, fiecare cu propriile sale ciudățenii, pretenții, simpatii și antipatii, la mijloc mai intervine și consumul de alcool, care le accentuează toate aceste trăsături. De asemenea, organizarea nu este niciodată simplă atunci când vrei ca toți acești oameni să se simtă bine la nunta ta.

Dar de multe ori se poate întâmpla ca ghinionul să te lovească fix în ziua nunții și să ai de-a face cu întâmplări complet neașteptate și deloc plăcute. De exemplu, de unde ai putea să știi că pontonul pe care vei face poze alături de invitați ar putea să cedeze și să ajungeți cu toții în apă? Sau ce șanse sunt să aluneci sau să te împiedici în rochie și să cazi fix în fața altarului? Să nu mai vorbim de tort, care ar putea să ajungă într-o clipă pe podea, fără să mai poți face ceva.

Toate aceste scenarii sunt cât se poate de reale. O demonstrează aceste imagini amuzante surprinse exact la momentul potrivit.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod