7 semne că eşti plictisitoare în pat

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Fără să îţi dai seama, ai putea să-ţi plictiseşti de moarte iubitul sau soţul în pat. Câteva semne îţi arată dacă eşti aproape de o viaţă sexuală dezastruoasă. Ca să nu ajungi într-o astfel de situaţie, învaţă să descifrezi semnele şi să schimbi ceva, înainte de a fi prea târziu.
Fără să îţi dai seama, ai putea să-ţi plictiseşti de moarte iubitul sau soţul în pat. Câteva semne îţi arată dacă eşti aproape de o viaţă sexuală dezastruoasă.

Ca să nu ajungi într-o astfel de situaţie, învaţă să descifrezi semnele şi să schimbi ceva, înainte de a fi prea târziu.

Iată şapte indicii că stai destul de prost la capitolul "sex sălbatic":

Îţi spune că vrea ceva nou

Dacă îţi spune că ar trebui să încercaţi şi o altă poziţie, este clar că până acum nu ai fost tocmai foarte deschisă la experimentări. Este un semn clar că s-a plictisit de aceeaşi poziţie pe care tu probabil că o preferi din comoditate.

Eşti cu gândul în altă parte

Când faceţi sex, dar mintea ta este cu totul în altă parte, apelezi la tot felul de mişcări mecanice, iar el simte asta. Dacă nu ai chef de sex, pur şi simplu renunţă!

Îţi spune că ar vrea să fii mai sălbatică uneori

Este un alt semn clar că s-a cam plictisit şi că te vrea ceva mai "nebună", fie că asta înseamnă sex pe neaşteptate, în locuri neobişnuite, sau să încercaţi tehnici şi poziţii noi.

Nu te simţi bine în pielea ta

Dacă nu eşti prea mulţumită de felul în care arăţi, acest lucru se simte şi în pat. Eşti timorată, reţinută şi asta poate sta în calea plăcerii tale şi a iubitului tău. Dacă nu eşti relaxată, el va simţi asta, iar starea ta tensionată îi va reduce clar apetitul sexual.

Nu mai are chef de sex

Iniţiază din ce în ce mai rar partide de sex. Poate fi un semn că s-a plictisit de aceleaşi lucruri pe care le faceţi de fiecare dată şi că nu mai este deloc entuziasmat.

Nu accepţi provocări

Dacă îţi propune să încercaţi ceva nou, cum ar fi de exemplu o jucărie sexuală, şi refuzi de fiecare dată, este un semn clar că faci parte din categoria celor total plictisitoare în pat.

Eşti pasivă

În timpul unei partide de sex nu te mişti prea mult şi aştepţi ca partenerul să facă totul. Chiar dacă pentru tine poate fi plăcut să te laşi în voia plăcerii, trebuie să iei în considerare că ar trebui să şi oferi, nu numai să primeşti.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Adrian pe 19 Oct 2011, 00:03
  Re: Ramona

  defapt e o fata autoarea articolului deci cred ca ai facut un comentariu total deplasat si nelalocul lui...in mare parte e adevarat ceea ce e scris in articol dar la ultima parte "Eşti pasivă" ...nu stiu sigur la "cat de pasiva" te referi ,dar pentru mine atunci cand iubita mea se lasa in voia mea , nu e chiar neplacut daca ma intelegi :D:P

  0
  1

 • ramona pe 12 Oct 2011, 08:32
  hmm

  saracul de tine ai intalnit numai femei frigide te pomenesti , dar tu ce ai facut pt ea ca sa o incalzesti ? o pui sa stea in cap si tu sa stai pe dulap , vai de capul tau , mai baiatule nu le ai deloc cu femeile esti varza .....femeile nu sunt masini de facut sex ...poate e plictisita femeia de tine si de aia nu are chef , la asta nu te ai gandit....ia ti o papusa gonflabila care sa o pui cum vrei tu , nu vb , nu cere nimik numai buna pt un robot ca tine ....ahahaha

  11
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod