Un viitor mai bun pentru copiii nostri, in curand

Cand devii mama intelegi si mai bine ca viitorul copilului tau e tot ce e mai pretios lucru din lume. Si incepi sa faci tot ce tine de tine pentru a-i asigura micutului o lume mai buna. Aceasta a fost premisa proiectului "Idei de viitor", organizat de Philips, proiect care de curand si-a desemnat ideile castigatoare.  

In cadrul lui, din iulie pana acum, din intreaga tara, s-au adunat 1023 de idei de proiecte menite sa schimbe viitorul copiilor din Romania. Ele au vizat perioada de nastere, startul sanatos al copilului in viata si recreerea prin lumina.
Dintre acestea, 9 au ajuns in marea finala si doar 3 dintre ele vor fi transformate in realitate de Philips: Cursul prenatal de nutritia copilului, Banca pentru depozitarea laptelui de mama si Parcurile luminate din anvelope uzate. Asa, mamicile vor sti ce alimente sunt necesare pentru ca bebelusii lor sa se dezvolte sanatos, mamele cu mai mult lapte vor dona celor care nu pot alapta, iar joaca in parc va fi nu doar mai creativa ci si mai educativa pentru copii.

"Fiecare zi din derularea acestui proiect a fost pentru noi o bucurie si o onoare.
Iar gandul ca la final vom implementa ideile castigatoare si ca astfel vom schimba viitorul copiilor  din Romania ne-a mobilizat si mai mult. Oameni din intreaga tara s-au implicat din prima zi a campaniei si au ramas implicati pana in ziua anuntarii castigatorilor. Ce poti sa-ti doresti mai mult? Sa trecem la implementare si sa transformam ideile in realitate in cel mai bun mod cu putinta. Asa ca rugam publicul larg sa urmareasca in continuare desfasurarea proiectului
. " declara Robin van Rozen, CEO Philips Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod