Pisică

Ce înseamnă când visezi pisici

Chiar dacă acest vis este unul comun, nu este întotdeauna uşor de desluşit ce înseamnă el. Descoperă 10 vise cu şi despre pisici şi semnificaţia lor!

Când visezi o pisică


Apariţia unei pisici în vis poate simboliza propria ta creativitate, putere, sexualitate, nenorocire viitoare, ghinion sau orice are legătură cu haosul. Sunt o mulţime de înţelesuri şi toate au corespondent cu realitatea şi cu percepţia noastră despre ele atunci când suntem treji. Spre exemplu, dacă considerăm că pisicile sunt demonice, atunci poate însemna că suntem îngrijoraţi de ceva anume.

Când visezi o pisicuţă


Chiar dacă nu iubeşti pisicile, nu poţi nega că pisicuţele sunt adorabile. Dacă le visezi, ele pot fi un simbol al purităţii şi al inocenţei.
De asemenea, pisicuţele pot scoate la iveală nevoia ta de dezvoltare, de independenţă şi pot fi un semn că eşti liberă să exploreze lumea aşa cum îţi doreşti.

Când visezi o pisică furioasă


Se spune că pisicile sunt un simbol al feminităţii, de aceea dacă în vis apar ca fiind furioase, înseamnă că ai problemne de identitate feminină în realitate. Dacă o pisică te atacă sau te muşcă, poate scoate la iveală o frică în legătură cu faptul că oferi prea mult celor din jur, dar nu primeşti pe măsură. E posibil ca acest vis să arate o frustrare pentru ceva ce nu merge aşa cunm ţi-ai planificat.
Dacă pisica te zgârie, atunci te simţi ameninţată.

Când visezi o pisică aflată în pericol


Dacă visezi că salvezi o pisică aflată în pericol, atunci înseamă că vrei ca toată lumea să îţi recunoască independenţa şi puterea. Deasemenea, poate simboliza dorinţa de a-i ajuta pe alţii să găsească calea cea bună în viaţă.

Când visezi că a dispărut o pisică


Dacă visezi că nu găseşti o pisică dispărută, atunci e posibil să însemne că îţi e frică să nu fi trasă în jos şi dorinţa ta este să fii liberă şi să nu permiţi nimănui să te ţină în loc.

Când visezi o pisică neagră


Visul în care apare o pisică neagră poate însemna că îţi este frică să te bazezi pe intuiţia ta. Poate scoate la iveală probleme de încredere în propriile forţe.
Dacă în realitate consideri că ele aduc ghinion, atunci cel mai probabil visul poate simboliza că ceva rău se întâmplă în viaţa ta.

Când visezi o pisică albă


Visul în care apare o pisică albă poate semnala că te aşteaptă vremuri grele.

Când visezi o pisică care se joacă


Dacă visezi pisici care se zbenguie, se urmăresc sau se joacă cu anumite obiecte, atunci poate însemna că ai nevoie de ceva în viaţa ta care să îţi scoată la iveală latura ta jucăuşă.

Când visezi două pisici identice


Pisicile gemene pot fi înfiorătoare, mai ales dacă apar în vis. Ele pot arăta că ai nevoie de un echilibru în viaţa ta, în realitate punându-ţi nevoile tale pe ultimul loc.


Când visezi mai multe pisici


Dacă visezi mai multe pisici la un loc, ar putea însemna că se întâmplă atât de multe lucruri în viaţa ta, încât ai tendinţa de a pierde din vedere ce este mai important.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod