Consolideaza-ti datoriile!

Invata sa cumulezi toate datoriile lunare ale familiei tale catre banci sau institutii financiare nebancare, fie e vorba despre credite, carduri de credit, overdraft sau leasing. Astfel, poti avea o rata diminuata de pana la 40% din totalul ratelor lunare cumulate platite in prezent.
Sunt convinsa ca printre Eve sunt cel putin cateva care au luat mai multe credite si carduri de credit decat pot duce acum. Veniturile nu numai ca nu au crescut de mai bine de un an, dar in unele situatii s-au diminuat, astfel ca ratele atarna din ce in ce mai greu in bugetul personal.

Daca esti intr-o astfel de situatie, am o veste buna pentru tine. Este perioada cea mai buna sa iti consolidezi toate creditele, cardurile de credit, chiar si leasingul printr-un singur credit.

Cumularea datoriilor intr-un singur credit te va ajuta sa platesti mult mai putin in fiecare luna si sa ai o singura rata lunara.
In functie de eligibilitate, poti ramane cu bani in plus.
    
Ai numai avantaje daca iti consolidezi datoriile intr-un singur credit. Cea mai importanta este economia de bani pe care o faci - pentru ca vei plati o singura rata lunara a carei valoare este mult mai mica decat totalul ratelor lunare pe care le platesti acum. Toate costurile pe care le presupune consolidarea pot fi incluse in noul credit.

In plus, acum sunt credite mai ieftine decat in anii anteriori, cu dobanzi care ajung si pana la 5%, la ipotecare in euro, si 9%, la nevoi personale cu ipoteca.

Nu este deloc greu sa faci aceasta miscare daca apelezi la un consultant de credite, care te va indruma corect spre produsul de creditare potrivit nevoilor tale.

Consultantul financiar iti poate oferi o solutie personalizata, te poate ajuta cu intocmirea dosarului de credit, sustine dosarul tau de in fata bancii si iti asigura suportul pana la utilizarea creditului.

De la 776 de euro la numai 400 pe luna


Pentru a intelege mai bine importanta consolidarii creditelor si efectul imediat in bugetul familie, iti voi da cateva exemple de clienti care au contractat deja acest produs. Un client a reusit in luna ianuarie sa isi reduca rata de la 776 de euro la numai 400 pe luna.
Inregistrand venituri de 3.400 de lei si avand nu mai putin de patru credite in derulare si sase carduri de credit, platea la banci o suma totala de 3.189 ron (echivalentul a 776 euro).

Prin solutia oferita de consultantul financiar, si anume un credit de nevoi personale cu ipoteca de 52.300 euro pe 360 luni, rata lunara a scazut la 400 euro. Deoarece creditele in sold insumau 32.000 de euro, acesta a ramas cu 20.000 euro in cont.

Un alt client a reusit ca in urma consolidarii, rata lunara  sa ajunga la 45% din cumulul ratelor anterioare. La venituri lunare de 5.500 de lei, cu un credit in derulare, patru carduri si un leasing, efortul lunar se ridica la 4.560 lei (echivalentul a 1.110 euro).
Consolidarea datoriilor printr-un credit de nevoi personale cu ipoteca in suma de 39.500 euro pe 204 luni, a ajuns la o rata lunara de 503 euro. Asadar, clientul si-a achitat celelalte datorii si are acum un singur credit cu o rata cu 54% mai mica.

Asadar, daca te hotarasti sa iti diminuezi efortul lunar de plata, nu mai sta pe ganduri, pentru ca este momentul potrivit pentru aceasta miscare. In plus, cu banii economisiti iti poti planifica vacanta de vara.
de Raluca Dobre, head of Marketing & Public Relations Kiwi Finance
Bulevardul Carol I, Nr. 64, Sector 2, Bucuresti
E-mail: raluca.dobre@kiwifinance.ro
www.kiwifinance.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lazy Cat pe 18 Feb 2010, 09:32
    bla bla

    Rata in sine e doar o parte a povestii. Trebuie sa mai adaugi si penalizarile pentru plata inainte de termen a celorlate contracte etc - depinde de ce prevad contractele si desigur de termenii in care iei noul imprumut.

    0
    0

  • andreea pe 16 Feb 2010, 13:44
    da..

    da buna idee sa ipotechezi casa ca sa acoperi 6 carduri de credit.. :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod