Hulk, pitbull-ul uriaș de 80 de kilograme și cel mai bun prieten al său, un băiețel de 3 ani

Hulk ar putea fi numit fără probleme cel mai mare pitbull din lume. Deși are numai 18 luni, Hulk arată înfricoșător și cântărește aproape 80 de kilograme!
Trebuie să fii foarte curajos sau mai bine spus inconștient să te poți apropia de acest câine imens fără teamă.

Dar ca de fiecare dată, aparențele înșală. Stăpânii lui Hulk, Lisa și Marlon Grannan, îl descriu ca fiind un câine extrem de iubitor, dar și ca pe cel mai bun prieten al fiului lor în vârstă de trei ani.

Cei doi au crescut împreună și sunt de nedespărțit. Părinții sunt totuși grijulii pentru că Hulk l-ar putea răni accidental pe micuțul său prieten din cauza dimensiunilor sale uriașe.

"Este un câine minunat, foarte bine dresat.
Se joacă cu fiul meu, este minunat cu familia și este extrem de drăguț
", a declarat stăpânul său.

Familia Grannan deține o canisă numită Dark Dynasty K9s, specializată în reproducerea și antrenarea câinilor din rasa American Pit Bull Terrier pentru a fi folosiți pe post de câini pentru pază. În prezent dețin 12 pitbulli și un Chihuahua pe proprietatea lor din New Hampshire, Statele Unite.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod