Trucuri care te ajută să păzești casa de jafuri

iulia-mirica
Ai văzut la televizor, în rețelele sociale și poate chiar și în cartierul tău că există atât de multe cazuri de jafuri, iar unele dintre acestea nici nu sunt rezolvate. Hoții îți intră în casă atunci când te aștepți mai puțin, pentru a-și alege obiectele valoroase preferate din locuința ta. Însă există câteva modalități prin care poți să îți păzești casa de jafuri. Iată care sunt acestea!

Ce trucuri te ajută să aperi casa de jafuri?


1. Lasă o pereche de cizme afară


Dacă lași o pereche de cizme de cauciuc la ușa din față a casei sau chiar și la apartament, îi vei face pe hoți să creadă că este cineva acasă, chiar dacă nu e. Dacă cineva se gândește să intre în casa ta, probabil că nu va risca atunci când va vedea încălțările. Nu îți place ideea de a lăsa o pereche de încălțări la ușă? Atunci poți lăsa luminile aprinse sau chiar televizorul. De asemenea, poți pune un sistem de închidere al ușii mai complicat.
Dacă hoților li se pare că petrec prea mult timp pentru a deschide o ușă, probabil că vor trece la o țintă mai ușoară.

2. Bazează-te pe ajutorul unui câine


Dacă ești stăpânul unui câine deja, atunci deții unul dintre cele mai bune trucuri antifurt. Dacă un hoț știe că există un animal în casă, că ar putea fi nevoit să se apere de acesta, s-ar putea să aleagă o altă casă. Deci, atunci când nu ești acasă, asigură-te că animalul tău poate ajunge la ușă, de unde poate lătra și speria potențialii intruși.
Iar dacă nu ai un câine, poți lăsa impresia că ai. Poți pune un vas de mâncare pentru câini în apropierea ușii, împreună cu o jucărie de câine. Dacă hoții văd că există dovezi ale prezenței unui câine, s-ar putea să se gândească de două ori înainte de a intra prin efracție.

3. Folosește-te de leduri pentru protecția mașinii tale


În timp ce majoritatea mașinilor vin la pachet cu alarme antifurt, lumina puternică a unui led te va ajuta să pui pe gânduri potențialii hoți, în special dacă găsești leduri roșii și albastre intermitente. Indiferent dacă mașina este parcată în fața casei sau în garaj, hoțul ar putea crede că mașina este urmărită prin GPS sau că este o mașină de poliție sub acoperire.
Poți aplica ledurile la oglindă. Poți găsi nenumărate variante de leduri pe internet, la prețuri rezonabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod