Tom's collection - dincolo de reguli

Obiecte cu totul speciale, un design ce sparge tiparele, obiecte a caror prezenta intr-o locatie este un manifest de a incalca regulile. Filosofia colectiilor create de designerul Tom Hoffmann...

Obiecte cu totul speciale, un design ce sparge tiparele, obiecte a caror prezenta intr-o locatie este un manifest de a incalca regulile. Filosofia colectiilor create de designerul Tom Hoffmann este surprinzatoare, dar extrem de simpla in acelasi timp.

Toate colectiile de la Tom's sunt exclusiviste. Realizate in serii mici, nici un obiect sau piesa nu este identica cu alta. Cea mai noua colectie se gaseste deja in Romania si este denumita generic "Tom's Drag" - marca inregistrata a companiei germane.

Dar ce sensuri se ascund in spatele colectiei "Drag"?

1. barbati care poarta haine de femei;
2. masini tari ce alearga pe sfert de kilometru;
3. a fi ceva sau cineva ce ti-ai fi dorit sa fii dintotdeauna.

"Drag" este expresia individualitatii si a energiei, a entuziasmului si a inspiratiei. Este vorba de spargerea tiparelor, de incalcarea regulilor. "Drag" inseamna distractie, joaca si atitudinea de a fi degajat, lipsit de inhibitii.

Fiecare piesa din seria Tom's "Drag" este meticulos realizata manual, fiecare obiect are personalitatea sa.
Este de ajuns sa le privesti, sa le cunosti, ca sa-ti lumineze si cea mai neagra zi. Cu siguranta, uitandu-te la ele, reactiile tale se vor modifica imediat.

Ori te va pufni rasul, ori vei medita asupra absurditatii formelor, a mesajelor. Sunt deja peste 100 de modele create, iar numarul acestora va creste constant cu fiecare sclipire sau noua idee a designerului Tom Hoffman.



In loc de "traditionalele" si desuetele bibelouri, puteti opta pentru pisicile "Kasimir"; colectia "Bademixen" cu Rosi, Elli, Claire sau pentru coloratul "Schakal".





Piese decorative fusiforme, inalte, subtiri, perfecte pentru personalizarea unui colt de camera. Ramane sa alegeti intre "Greta & Lina" ori sa va indreptati atentia catre formele mai mici si mai pline ale pieselor din colectia "Crazy Women".

Un model interesant de masa, cu sertare si loc pentru ziare. De remarcat picioarele "incaltate" ale mesei Schubladentisch.

O masa "pintenata", o explozie de culori in care se disting doua locuri "delimitate". Zona de mijloc este cea tampon intre doua tabere imaginare.
Un exercitiu de stil, amuzant si jovial, concentrat sub forma unei mese - Tisch.

Fiti originali, dati frau liber creativitatii si adoptati unul dintre aceste obiecte in ambianta casei voastre. Atentie, insa, microbul jovialitatii ce zace in fiecare piesa s-ar putea sa va determine o adevarata dependenta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod