Tendințele toamnei pentru casa ta. Ce culori alegi?

Nuanțele pastel sunt ușor de asortat, transmit căldură și luminozitate. Aceste beneficii sunt importante în amenajarea casei, în special pentru spații mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc.

Specialiștii Savana recomandă pentru această toamnă o paletă cromatică de pasteluri, în nuanțe deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben, crem.

În amenajarea spațiilor de locuit e important să se respecte proporția de 60/30/30. Acest lucru înseamnă că 60% din suprafață o reprezintă nuanța pereților, 30% culoarea mobilei și parchetul și alți 30% decorațiunile și liniile decorative de pe pereți.


„Dacă te-ai gândit să faci schimbări în aspectul casei, sunt câteva lucruri de care ar fi bine să ții cont pentru ca alegerile tale să se alinieze cu tendințele toamnei 2015.

Sunt la modă nuanțele pastelate și calde, dar pentru o armonie care să redea bună dispoziție, liniște și energie e nevoie să asortăm culorile cu mobilierul și decorațiunile pe care ni le dorim sau le avem deja.”, declară Cristina Avram, Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod