Salvează fiecare moment important din viaţa ta cu Celebook!

Atunci când suntem fericiți, am vrea să oprim timpul în loc, să păstrăm în memorie fiecare moment drag și să revenim la clipele frumoase oricând de dorim. Acum este posibil! Celebook te invită să celebrezi viața în toate formele și culorile ei și să o păstrezi pe paginile unor fotocărți unice!
Celebook a lansat cel mai performant serviciu de creare și imprimare a fotocărților digitale și albumelor foto premium. Pe celebook.ro ai la dispoziție toate instrumentele pentru a-ți aranja fotografiile în propria fotocarte, în câțiva pași simpli, care apoi va fi tipărită în condiții excelente și îți va fi livrată acasă!

Fie că îți dorești o carte cu pozele tale de nuntă, de la botez sau aniversare, din vacanță sau cu familia, fie că vrei să oferi un album personalizat prietenilor, bunicilor, colegilor sau profesorului preferat, fotocartea va fi un cadou original și apreciat cu orice ocazie.

Este simplu să-ți faci o fotocarte pe gustul tău

Pentru a-ți crea o fotocarte, ai nevoie doar de 3 lucruri:

1. Poze;
2. Un calculator;
3. Conexiune la internet.
Creează-ți un cont pe celebook.ro sau loghează-te pe site cu contul tău de Facebook și ești gata să faci comanda! Editorul Foto online îți permite să modifici și să aranjezi fotografiile așa cum îți dorești, iar când ești mulțumit de rezultat, nu-ți rămâne decât să trimiți creația ta echipei Celebook, pentru a fi tipărită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod