O casă primitoare în 3 pași simpli

O dată cu venirea toamnei, zilele răcoroase te îndeamnă să petreci cât mai mult timp în casă.

Este ocazia perfectă să te bucuri de musafiri! Petrece timp cu cei dragi și creați împreună un cămin cald și prietenos. Urmează 3 pași simpli și ești gata pentru primirea oaspeților cât ai bate din palme!

1. Facem ordine. Orice casă rânduită este dragă privirii. Și unde mai pui că nu e nici costisitor. Începe cu bucătăria: oare nu s-au adunat cam multe lucruri prin sertare în ultimul timp? Încearcă să faci o selecție împreună cu cei mici de exemplu. Vor scăpa de plictiseală și aveți ocazia să fiți împreună. Pentru o mai bună organizare încearcă un raft trainic, perfect pentru farfurii, dar și pentru borcanele cu gem și zacuscă sau produsele tale de băcănie.

Ai o mulțime de posibilități și soluții ingenioase pentru organizare și curățenie.



Nu uita că atunci când îți trec pragul, musafirii se regăsesc negreșit în hol. Chiar dacă ai un apartament micuț, nu e nicio problemă! E ușor să ordonezi totul într-o clipă: poșete, pălării, eșarfe și orice a rămas nearanjat. Nu e nevoie decât de un organizator simplu și eficient. Ai multe opțiuni chiar aici!



2. Gătim bunătăți.
Știm că ești obosită și vrei să le faci pe toate bine din prima, dar stai liniștită, e mai simplu decât pare. Ce ar fi dacă în week-endul acesta încerca o nouă rețetă, dar în loc să pregătești singură, o inviți pe prietena ta cea mai bună să te ajute? Puteți sta la discuții pe îndelete, fără să te temi că mâncarea stropește aragazul în timp ce fierbe.

Vei uita cu siguranță cum a trecut timpul și, ca să vezi, rețeta-i gata!



Îți propunem să renunți la ideea vizitelor pline pretenții de altădată, astăzi e mai important să te simți bine alături de cei dragi, așa că lasă deoparte grijile. Nu trebuie să ai pregătite o mulțime de feluri de mâncare pentru care ai muncit o zi întreagă. Încearcă rețete simple, cum ar fi salatele, și îndeamnă pe toată lumea să te ajute. La final vei avea un bol plin cu ingrediente delicioase și sănătoase, de care se vor bucura cu siguranță toți invitații. Și, nu uita: ai super produse pentru bucătărie care te vor ajuta să pregătești totul cu ușurință. 

3.

Decorăm cu stil. Prietenii din copilărie te anunță din scurt că ar vrea să te viziteze în weekend. Sună cunoscut, nu-i așa? Toate ne confruntăm cu aceleași probleme: ne place compania prietenilor, însă uneori pare complicat să mai și decorăm masa sau livingul. Există însă soluții simple și ingenioase. De exemplu poți dau un aer cu totul nou încăperii decorând cu un covor în culori vesele, dar care nu te costă o avere. Acesta îți va crea o atmosferă atât de cozy, încât nici musafirii nu vor mai dori să plece. 



Gata! Acum te poți relaxa. Ești pregătită, nu iți lipsește nimic pentru a fi gazda perfectă.

Când vin musafirii?

Sursa: Bonami.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laurentiu pe 14 Ian 2020, 15:37
    Mobila din lemn masiv

    Am am cumparat mobila super calitativa de pe ambientdecor.ro,recomand!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod