Încă lucrezi de acasă? Încearcă aceste trucuri pentru a avea o rutină nouă și fresh

Lucrezi de acasă de cel puțin un an, iar rutina inițială și-a pierdut farmecul.
Poate ca, la inceput, lucratul de acasa era nou, placut si un prilej perfect de a te relaxa mai mult si de a te simti confortabil zi de zi. In prezent, dupa nenumarate luni petrecute la acelasi birou, cu aceeasi cana de cafea, simti nevoia sa schimbi ceva. Nu te mai poti concentra, te plictisesti repede, devii irascibila si ti-ai dori din tot sufletul sa revii la birou, alaturi de colegi.

Daca te regasesti in aceasta situatie si nu stii ce sa faci, te intelegem perfect. Chiar daca esti nevoita sa lucrezi in continuare din propria locuinta, poti face lucratul de acasa mai placut cu ajutorul trucurilor de mai jos.


Cum sa faci lucratul de acasa mai placut: 5 trucuri pentru a da refresh rutinei


1. Schimba punctul de vedere


La propriu.
Daca poti, schimba pozitionarea scaunului de birou sau chiar a biroului, pentru a modifica macar putin privelistea. Daca, pana acum, nu vedeai fereastra atunci cand lucrai, poate acum poti sa faci cateva modificari in camera, astfel incat sa ai acces la lumina naturala si sa vezi pe geam copacii si cerul.

2. Introdu o bautura noua in meniu


Cel mai probabil, bei aceeasi cafea simpla sau cu lapte in fiecare dimineata. Din aceeasi cana preferata. Ce ar fi daca, de data aceasta, ai face o mica schimbare? Adauga putina scortisoara in cafea, foloseste alt indulcitor (sirop de curmale in loc de zahar?), incearca un sortiment diferit de lapte vegetal (cocos in loc de migdale, quinoa in loc de ovaz). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod