Designul interior incepe de la covoare

Casa perfecta implica mai multe aspecte, de la zona in care este situata, la felul in care arata la exterior si pana la decoratiunile interioare. Designul de interior va crea intreaga atmosfera in casa, si fiecare lucru din casa va contribui la confortul nostru general. Decoratiunile personalizeaza locuinta si o fac dintr-o simpla casa, un camin.

O alegere importanta in ceea ce priveste decorul casei o reprezinta covoarele si mochetele folosite. De altfel, ele dau tonul intregului design. Pe Decorino vei gasi o multime de produse din aceasta categorie, astfel incat sa creezi spatiul pe care ti l-ai dorit intotdeauna.

Fie ca vorbim despre un design minimalist, unul traditional, sau ne referim la decorarea camerei pentru copii sau a livingului, covorul este un element de baza, care va face diferenta dintre un decor auster si unul cald si plin de viata.

La Decorino ai la dispozitie modele care apartin unor branduri consacrate in domeniul decoratiunilor interioare, asa cum sunt Tom Tailor, Arte Espina, Theko, Papilio.

Ai la indemana covoare cu diverse forme, astfel incat sa se plieze perfect pe gusturile si nevoile tale: rotunde, patrate, dreptunghiulare. In acelasi timp, poti opta pentru covoare clasice, sau covoare cu fir lung, atat de populare in ultimii ani si care dau un farmec aparte oricarei incaperi, iar in ceea ce priveste cromatica vei avea o paleta extrem de larga pentru a alege culoarea care se potriveste cel mai bine cu casa si cu personalitatea ta.
 



Aici vei gasi atat covoare pentru sufragerii, de lana sau din alte materiale, presuri de intrare, carpete, covoare moderne, clasice, pentru camere de copii, pentru restaurante sau hoteluri, dar si obiecte sanitare ca bateriile de baie si bucatarie sau lavoare. Tot la Decorino vei gasi si gazon si iarba artificiala.



Magazinul Decorino are si o gama de produse concepute special pentru profesionistii din domeniul decoratiunilor interioare. In acelasi timp, cumparaturile de minimum 1.000 de lei, iti aduc discounturi de pana la 35%.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod