De ce nu o bucătărie în culori: alegeți electrocasnice colorate!

Nu mai este la modă bucătăria într-o singură culoare, trendul fiind mobilierul multicolor. LDK, un brand românesc de electrocasnice vine cu o soluție frumoasă și veselă pentru bucătăria dumneavoastră: electrocasnicele colorate. Puteți alege un aragaz roșu, verde, portocaliu, negru, mov sau bej pentru a da culoare și veselie casei. Începând de anul viitor, LDK va produce și frigidere, incorporabile și aer condiționat colorat.
Nu mai este la modă bucătăria într-o singură culoare. Ce era considerat acum câțiva ani clasic, este clasificat astăzi tern și lipsit de personalitate. Așa că noua linie de design în bucătărie cuprinde multă culoare, veselie și viață. Pe lângă mobilierul în culori care a început să fie ales de tot mai mulți români, o altă soluție sunt electrocasnicele colorate. Iar o companie românească de electrocasnice vine cu soluții frumoase, fiabile și la îndemâna tuturor.

Aragaz roșu, verde, portocaliu, mov sau bej


LDK, un brand românesc de electrocasnice, propune românilor un alt mod de a-și decora bucătăriile. Uitați de clasicul aragaz alb și asortați mobilierului colorat și gresiei multicolore un aragaz superb în diverse culori. LDK pune în vânzare aragazuri portocalii, roșii, verzi, mov, bej, negru și o mulțime de alte nuanțe. Produsele LDK nu sunt doar foarte frumoase, ci și fiabile. Aragazurile vin cu trei ani garanție, rețea națională de service și service-postgaranție. Iar statisticile arată incredibil de favorabile pentru LDK: rata de intrare în service a aragazurilor colorate este de sub un procent, adică mai mică cu cel puțin 50% decât a oricărui alt brand de electrocasnice vândut în România.

Aragazuri, frigidere, incorporabile și aer condiționat colorat


Dacă momentan LDK are doar aragazuri în culori, din ianuarie 2017, gama de electrocasnice colorate de la LDK se va îmbogăți cu frigidere, incorporabile și aparate de aer condiționat colorate.
Așadar, dacă doriți să scăpați de monotonie în propria dumneavoastră casă, dacă redecorați și vreți să schimbați aerul clasic cu unul fresh și inovator, luați în calcul electrocasnicele colorate de la LDK. Peste 200.000 de români au ales deja LDK pentru bucătăria proprie iar feedback-ul este unul de excepție: aragazurile colorate sunt frumoase și foarte bune. La fel și celelalte electrocasnice din gama LDK care sunt produse inovative, fiabile și la un preț absolut decent.

Unde găsim electrocasnice colorate?


LDK se vinde momentan în rețeaua de magazine Tonis Trade, firma care a dezvoltat brandul LDK, dar și în rețeaua națională de parteneri. De asemenea, este foarte ușor să comandați un aragaz colorat direct din fotoliul propriu accesând magazinele online www.tonis.ro, www.emag.ro, www.cel.ro, www.evomag.ro și altele. De asemenea, produsele LDK se vor regăsi în curând și în marile rețele de retail, existând deja negocieri avansate în acest sens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod