Curatenie... in cateva minute!

Esti mereu foarte ocupata, astfel incat curatenia cade, adeseori, pe ultimul plan. Ajungi acasa prea tarziu pentru a mai avea timp de dat cu aspiratorul.

Esti mereu foarte ocupata, astfel incat curatenia cade, adeseori, pe ultimul plan. Ajungi acasa prea tarziu pentru a mai avea timp de dat cu aspiratorul.

Ai de pregatit cina, de facut baie copiilor, aceasta in cazul "fericit" in care nu mai ai de finalizat de acasa un proiect important pentru job... Ca atare, cand sa mai ai timp pentru casa? Iata insa ca poti face multe chiar si atunci cand ai doar cateva minute la dispozitie!

Indeplinirea acestor sarcini usoare te va ajuta sa aduci mai multa ordine in viata ta si sa te ocupi, in acelasi timp, de responsabilitatile care iti revin in locuinta.

Vei avea, in sfarsit, sentimentul ca nu iti mai scapa toate lucrurile de sub control... Nu-i asa ca nu te-ai gandit pana acum ca lucrurile pot fi simple, daca te organizezi putin?...

Goleste cosul de gunoi din baie sau toaleta de serviciu.

De foarte multe ori, micile cosuri de gunoi din apartament sunt ignorate pana in momentul in care sunt pline pana la refuz. Transforma aceasta sarcina intr-un task zilnic - nu uita sa schimbi si sacul de plastic din cos. Dureaza doar un moment sa strangi sacul plin si sa il inlocuiesti cu unul nou.

Sterge praful de pe televizor sau monitorul computerului.

Ecranele televizoarelor par sa aiba intotdeauna nevoie de o curatenie atenta si...
"dedicata". Sa nu mai vorbim despre monitorul computerului, care parca si-a pus "in minte" sa colecteze tot praful din incapere...

Foloseste pentru sters o carpa uscata, pentru a impiedica praful sa se aseze din nou pe suprafata proaspat curatata. Nu strica sa folosesti si un produs de curatenie special pentru aceste operatiuni.

Schimba sacul aspiratorului sau goleste sacul textil al aparatului electrocasnic.

Fie ca aspiratorul tau functioneaza pe baza de saci de schimb sau are un sac textil care necesita golire dupa ce a atins o anumita capacitate, sacul plin solicita din greu aparatul, cauzand uzura inainte de vreme.

In cateva secunde, ai verificat daca este cazul sa schimbi sacul. Si, daca tot ai pornit pe acest drum, goleste continutul sau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod