Casa ta. Idei pentru o bucătărie perfect organizată. 30 de imagini

Foloseşte chiar şi cele mai mici spaţii pentru a instala dulapuri sau rafturi ideale pentru depozitarea ingredientelor sau ustensilelor necesare pentru gătit
Iată câteva idei pentru o bucătărie încăpătoare şi organizată:

Nu irosi niciun colţişor

Tocmai pentru că sunt foarte multe obiecte de care ai nevoie într-o bucătărie şi care trebuie depozitate undeva, nu trebuie să laşi nefolosit niciun colţişor al acestei încăperi. Oriunde se poate, aşază un dulap, construieşte un raft sau plasează o poliţă. Pentru ca dulapurile să fie în armonie deplină cu spaţiul şi formele bucătăriei tale este de preferat să alegi mobila realizată pe comandă.

De sus până jos

De-a lungul timpul, pe măsură ce vei acumula tot mai multe ustensile şi recipiente pentru bucătăria ta, vei regreta spaţiul lăsat liber între tavan şi corpurile suspendate. De aceea, atunci când alegi mobilierul pentru bucătărie este de preferat să optezi pentru corpuri suspendate care pornesc direct din tavan.
În partea de sus a dulapurilor, care este cel mai greu accesibilă, depozitează obiectele pe care le foloseşti cel mai rar.

Separatoare pentru rafturi

Obiectele mărunte, dar foarte utile în bucătăria ta, tind să se piardă mereu şi pierzi mult timp în căutarea lor? Separatoarele pentru rafturi sunt opţiunea perfectă pentru a păstra astfel de lucruri mărunte.

Foloseşte poliţe

În zonele în care nu poţi plasa un dulap, poliţele sunt o variantă demnă de luat în calcul. Pe ele poţi expune cele mai frumoase obiecte din bucătăria ta, iar dacă vrei să aibă un scop mai practic, poţi aşeza pe ele cutii decorative pentru depozitare.

Accesorii pentru dulapurile

Cârligele, şinele sau agăţătorile plasate partea interioară a uşilor de dulap sunt excelente pentru a păstra în ordine accesoriile pentru gătit, rolele de hârtie sau sacii pentru gunoi. Le vei găsi uşor şi nu vor ocupa efectiv spaţiu în dulap.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 6 Apr 2016, 01:02
    Mobila bucatarie

    Buna doamnelor. Eu mi-am facut mobila de bucatarie la comanda la http://mobilasiusi.ro . Am bucatarie mica, ptr ca am o garsoniera dubla, iar bucataria este deschisa. Abia am luat apartamentul si imi faceam griji ca nu am spatii pentru depozitare la bucatarie... dar baietii astia au rezolvat problema si s-au mulat exact spatiului si dorintelor mele. Intr-adevar, am pus corpuri de sus pana jos, iar pentru a avea loc pe blat am pus un sertar unde am acolo loc pentru pus farfuriile si oalele proaspat spalate. Foarte eficienti, vi-i recomand, daca ajuta pe cineva.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod