Casă, dulce parfumată casă!


Facebook Twitter Comenteaza
Casă, dulce parfumată casă!
Dacă te-ai obişnuit să te întâmpine un "puf" discret şi un parfum floral, plăcut, încă de când intri în casă, atunci probabil te-ai împrietenit deja cu noua generaţie de odorizante pentru locuinţă, dotate cu senzor de mişcare.
 
Glade Sense & Spray ţi-a adus primul odorizant inteligent, care îşi dozează parfumul astfel încât să te bucuri de el cât timp stai acasă, prin eliberare la intervale prestabilite. Tot Glade îţi aduce mecanismul inteligent al senzorului de mişcare într-un design unic, pe care îl poţi încadra armonios în orice stil decorativ, prin noul Glade Sense&Spray Collection.  
 
Primul odorizant care arată ca un obiect de decor, Glade Sense&Spray Collection are un contur delicat, plăcut şi o cromatică naturală, care îl integrează perfect în decorul camerei de zi. El păstrează şi desăvârşeşte beneficiile pe care ţi le poţi dori de la un odorizant de cameră: datorită mecansimului îmbunătăţit, senzorul de mişcare declanşează parfumul mai frecvent, la fiecare 20 de minute, cât timp îţi simte prezenţa. Odorizantul este dotat cu buton de extra-parfum, pentru un plus de prospeţime ori de câte ori simţi nevoia.
 
Vei găsi Glade Sense&Spray Collection în două variante de parfum, cu arome proaspete, florale: Clean Linen este parfumul proaspăt al aşternuturilor curate, combinat cu note discrete de citrice, note revigorante de pepene proaspăt şi note florale delicate de iasomie, frezii şi mosc;  Lavandă şi iasomie este un amestec nou, plăcut, floral, în care iasomia îţi aduce un sentiment de relaxare, iar suflul proaspăt al lavandei îţi dă o stare de bine.  
 
Păstrează Glade Sense&Spray pentru baie şi decorează-ţi cameră de zi cu Glade Sense&Spray Collection, pentru a împrospăta în mod inteligent aerul din întreaga locuinţă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod