Bucura-te de ziua Sfantului Valentin cu aranjamente speciale!

O sarbatoare importata, care "prinde" din ce in ce mai bine la romani si care se apropie cu pasi repezi... Un prilej pentru comercianti de a face bani si pentru toti indragostitii din lumea larga...

O sarbatoare importata, care "prinde" din ce in ce mai bine la romani si care se apropie cu pasi repezi... Un prilej pentru comercianti de a face bani si pentru toti indragostitii din lumea larga sa isi arate afectiunea fata de acel cineva special din viata lor.

Cu un singur amendament: sa nu uiti ca dragostea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi impartasita! Foloseste-te de acest pretext al zilei Sfantului Valentin pentru a-ti aminti in fiecare zi de iubirea de langa tine... Si, pentru ca este o zi speciala, bucura-te de caminul tau, cu aranjamente deosebite!

Ziua Sfantului Valentin nu este dedicata exclusiv indragostitilor. Este o zi deosebita, in care iti poti exprima aprecierea fata de toti cei dragi din viata ta. Fie ca este vorba despre copii, frati, prieteni sau colegi de serviciu, un mesaj special din partea ta va fi, cu siguranta, remarcat si apreciat la adevarata valoare.

Mici detalii si accente de culoare in toata casa vorbesc din plin despre aceasta sarbatoare a bucuriei si implinirii. Iti poti aranja intr-un mod atractiv biroul, masa, dormitorul (mai ales...) sau pur si simplu le poti arata oamenilor din viata ta cat de mult inseamna pentru tine. Oricine se va simti magulit de gestul tau!

Iata cateva idei pe care le poti pune in practica in apartamentul tau, in asteptarea Sfantului Valentin... Nu are o foarte mare importanta daca un strop de rosu sau de roz nu se potriveste foarte bine cu decorul apartamentului tau.

Nu vei pastra aceste detalii decat o zi sau doua, astfel incat nu au cum sa strice foarte mult armonia si echilibrul spatiului tau de locuit. In plus, mai mult ca sigur ca vor aduce un zambet larg pe chipul celor care iti vor calca pragul!

Ursuleti din plus cu fundite

Daca ai copii mici sau fete adolescente, este aproape imposibil sa nu aiba in casa jucarii din plus preferate... Fie ca este vorba despre jucaria pe care o aveau inca de cand erau bebelusi, fie ca este vorba despre un cadou special primit recent, ursuletii din plus nu se vor demoda niciodata.

Imagineaza-ti cat de bine i-ar sta acestui animalut din plus cu o fundita rosie in jurul gatului, atat cat sa ii aminteasca celui mic cat de mult il iubesti!

Fundite agatate de lustra sau ornamente speciale

Funditele rosii pe care le folosesti la impodobirea bradului de Craciun sunt la fel de potrivite si pentru ziua Sfantului Valentin. Tine-le la indemana pentru aceasta sarbatoare si infrumuseteaza-ti incaperile! Poti lega cate o fundita de fiecare brat al lustrei sau al candelabrului. Pastreaza acest aranjament timp de cateva zile, pentru a simti cu adevarat aroma dragostei in toata casa...

Astfel de fundite pot impodobi, la randul lor, o vaza, o oglinda, un element decorativ de interior etc. sau ornamente special create cu aceasta ocazie.

O funda rosie lipita chiar de monitor!

Stiu, fiecare zi ti-o petreci in fata monitorului, ocupata sa iti rezolvi sarcinile de serviciu...

Mai mult ca sigur ca acelasi lucru se intampla cu foarte multe dintre persoanele pe care le admiri sau cu acel cineva special din viata ta.

Este o ocazie minunata de a-i face o surpriza - lipeste de rama monitorului sau o mica (sau mare) funda rosie! Va fi un mesaj ca te gandesti toata ziua la persoana respectiva si ca tii la ea... Incearca! Nu vei regreta!

Agata o ghirlanda de bratele unui scaun

O nota eleganta o poate reprezenta o ghirlanda agatata de spatele sau bratele unui scaun, recomandabil cel preferat de alesul inimii tale. Adauga panglicii respective ornamente mici, in forma de inima, si efectul va fi garantat!

O casa plina de flori...

Buchete frumoase de flori poti gasi in orice piata. Iar cu ocazia Sfantului Valentin, mai mult decat sigur ca oferta va fi bogata... Este una dintre cele mai bune si potrivite zile din an pentru a oferi sau trimite in dar flori.

Alege o vaza de dimensiuni mici sau un bol de sticla, in care aranjezi cu multa delicatete flori, insotite de cateva fire de feriga sau alta... verdeata. Asaza vaza pe noptiera de la capatul patului din dormitor, pe masuta de pe hol sau pe un bufet din baie, in orice caz, intr-un loc in care nu va fi trecuta cu vederea.

Gateste... o planta

Leaga un balon, o funda sau o inimioara de un bat sau un pai pe care il infigi in pamantul de flori al unui ghiveci, chiar in vecinatatea plantei.

Este un detaliu suficient de atragator pentru ca orice planta sa poata fi transformata intr-un cadou deosebit de Sfantul Valentin.

Pernute pufoase, un cadou de neuitat!

Traseaza modelul unei inimi mari pe o bucata de ziar sau de carton. Aplica acest sablon pe doua bucati de material textil (catifea moale, fleece pufos sau satin lucios), de culoare rosie, pe care le tai in forma trasata. Coase cele doua bucati de material una de cealalta, pe marginea acestui model. Tocmai ai realizat o pernuta, pe care o poti umple cu vata sau vatelina!

O alta varianta este sa cosi o bucata de material taiat in forma dorita (inimioara, floare, stea etc.) pe o pernuta alba, roz sau de o alta nuanta de rosu, pentru a crea un contrast si mai puternic. Un cadou facut chiar de mana ta va "inmuia" sufletul persoanei iubite...

Dar, in cazul in care nu te pricepi foarte bine la astfel de "operatii", vei gasi in comert o sumedenie de pernute cu imprimeuri, desene si texte special concepute pentru ziua Sfantului Valentin. Vei avea de unde alege!

Asaza pernuta care inspira dragoste pe marginea patului sau pe un fotoliu comod din dormitor. Zi sau noapte, aceasta pernuta pufoasa va vorbi despre sentimentele tale!

Bineinteles, multe lumanari...

Nimic nu creeaza o ambianta mai placuta decat lumanarile... Daca sunt si parfumate, cu atat mai bine! Asaza lumanari de acest fel in orice coltisor al camerelor - pe masa, pe o noptiera, pe rafturile unei biblioteci, pe bufetul de la baie sau pe marginea cazii.
Asezate in functie de marime si culoare, aceste aranjamente vor crea un efect special. Imagineaza-ti acum cum vor arata aprinse...

In cazul in care optezi pentru lumanari parfumate, incearca sa eviti mirosurile extrem de puternice, precum si amestecul de esente. Daca aranjamentele tale presupun un numar mai mare de lumanari, pastreaza doar cateva dintre cele cu parfum si foloseste mai multe dintre cele "simple", pentru a evita durerile de cap din cauza mirosului...

Nu lasa niciodata lumanarile aprinse nesupravegheate, dar esti libera sa le asezi in orice loc din casa, oricum iti doresti. Creativitatii tale nu ii sunt impuse nici un fel de limite!

Fie ca optezi pentru lumanarile de culoare rosie, roz, albe sau in orice alte nuante, astfel de detalii simple si putin costisitoare vor vorbi despre spiritul zilei Sfantului Valentin in locuinta sau biroul tau sau ale celor dragi. Fara eforturi extraordinare, micile atentii vor aduce un plus de bucurie si armonie acestei zile speciale.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod