5 reţete dezgustătoare, dar perfecte pentru petrecerea de Halloween

Se sărbătoreşte în fiecare an în noaptea de 31 octombrie. Printre preparatele la modă anul acesta se numără degeţelele de vrăjitoare sau viermii din jeleu.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case.

Bineînţeles că imaginaţia nu se opreşte aici, ci se gătesc şi tot felul de reţete care mai de care mai speciale, care să întruchipeze perfect spiritul acestei sărbători. Iată câteva dintre cele mai dezgustătoare reţete ca aspect, însă cu un gust care va fi pe placul tuturor.

Inspiră-te şi tu!

1. Degeţele de vrăjitoare


Ai poftă de nişte degeţele de vrăjitoare? Încântă-ţi invitaţii cu o reţetă ingenioasă, dar care nu este deloc costisitoare. Vezi AICI reţeta!


Sursă foto: www.texanerin.com

 

2. Viermi din jeleu


O altă genială, cu aspect dezgustător, dar cu siguranţă foarte delicioasă este varianta de viermi din jeleu. Aceştia se fac foarte simplu, folosind un set de paiuri şi vor fi potriviţi pentru petrecerea de Halloween. Vezi AICI reţeta!



Sursă foto: http://sweetmakemesmile.blogspot.ro

 

3. Tortul cimitir


Un tort care arată ca un cimitir este perfect pentru sărbătoarea de Halloween. Invitaţii vor fi fascinaţi de decorul lui.

Vezi AICI reţeta!


Sursă foto: mybestgermanrecipes.com

 

4. Friptura freaky


Vrei săţi surprinzi invitaţii cu o friptură delicioasă, dar cu un aspect morbid? Încearcă această friptură! Vezi AICI reţeta!



Sursa foto: www.notmartha.org

 

5. Panna Cotta însângerată


Dacă îţi place panna cotta poţi să faci o versiune ciudată, special pentru Halloween. Vezi AICI reţeta!


Sursa foto: kitchentablescraps.com

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Petru pe 31 Oct 2013, 08:40
    Alegeti intre Saptamana Arhanghelilor si Haloween (Sărbătoarea Demonilor)!

    F. M. Dostoevski „Inima oamenilor nu e decât un câmp de bătălie în care se luptă Dumnezeu cu diavolul” Halloween este de fapt forma prescurtată de la “hallow evening”. În limba engleză cuvântul “hallow” are mai multe sensuri: a sfinţi dar şi a se închina la, a venera, a adora, a consacra. Halloween poate fi deci tradus prin seara sau noaptea venerării. Ţinând cont de specificul costumelor este evident că vorbim despre o adorare a demonilor. Deghizându-se în demoni, oamenii nu fac altceva decât să le ofere acestora propriul lor corp drept punte de manifestare în planul fizic. Adică îndeplinesc exact lucrul de care ar trebui să se protejeze. Va recomand sa participati in perioada 27 octombrie-3 noiembrie 2013 la Saptamana Arhanghelilor Ne intalnim in 12 mari orase ale tarii. Informatii despre eveniment: http://minilink.ro/4th http://minilink.ro/nxn http://minilink.ro/zcn1 INTRAREA LIBERA! Accepti povocarea a ceva bun si frumos?!

    1
    0

  • Tigrutza Danutza pe 30 Oct 2013, 19:18
    Frummos!!

    Ce tare...SUPER FAIN AM SA INCERC SI YOO SA FAC UNA DIN RETETE ^.^

    1
    2

  • Miuta pe 30 Oct 2013, 14:19
    Doamne iarta-ne.....................!!!

    Doamne, ce suflet si creier sa ai ca sa te poti bucura de asa ceva...........?! Ne mai miram ca unele persoane sunt in stare sa ucida fara remuscari; unde vom ajunge Doamne.........! Nu realizati ca banul va ia sufletul ?!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod