5 reţete de îngheţată pe care le faci în 10 minute

Când este foarte cald afară, nimic nu te răcoreşte mai bine decât o îngheţată. Îţi recomandăm câteva reţete de îngheţată pe care le faci foarte repede!

Dacă ai un aparat de făcut îngheţată atunci poţi să faci sorbeturi şi combinaţii de îngheţată cremoasă cu lactate într-un timp foarte scurt. Însă, ce te faci dacă nu ai acest aparat minune care face singur îngheţata, dar ai poftă de îngheţată sănătoasă făcută în casă?

Un blender puternic de mână poate să te ajute să obţii o îngheţată delicioasă cu care să te răsfeţi în serile călduroase de vară.

Iată câteva mici pregătiri pe care să le faci din timp pentru a te asigura că poţi să-ţi faci îngheţata atunci când pofteşti la ea:

1. Păstrează în congelator banane decojite şi tăiate. Pune bucăţile de banană într-o pungă de plastic sigilată şi ţine-o mereu la congelator. Cu ajutorul bananelor congelate, înghetaţa ta va fi mereu cremoasă!
2. Pune la congelator fructe de pădure!

1 din 6

1. Îngheţată de banane congelate

Ai nevoie doar de bananele de la congelator pe care să le mixezi în robotul cu lama S până când obţii o îngheţată cremoasă. Este cea mai simplă reţetă de înghetaţă fără zahăr, fără lactate şi fără ouă. Dacă păstrezi bananele la congelator o vei prepara în mai puţin de 10 minute, astfel încât o ai pregătită pentru serile caniculare în care ai poftă de ceva răcoritor şi dulce.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod