dimineata

4 lucruri pe care le poți face seara pentru ca diminețile reci de toamnă să devină mai plăcute

Nici tu nu vrei să ieși de sub plapumă dimineața, nu-i așa?
Te intelegem perfect. Diminetile sunt mai grele atunci cand in casa este frig, iar tu ti-ai gasit un coltisor cald si confortabil sub patura. Totusi, zilele trebuie sa inceapa cumva, asa ca, la un moment dat, vei fi nevoita sa parasesti patul.

Pentru a trage mai putin de timp dimineata, poti urma sfaturile de mai jos. Nu numai ca te vor face sa iesi mai repede dintre perne si paturi, dar chiar te vor motiva sa ai un stil de viata sanatos si activ!
4 tips & tricks pentru diminetile de toamna: Ce poti face seara pentru a-ti fi mai usor a doua zi

1.
Pregateste-ti un mic dejun delicios


Cine poate ramane cu gandul la somn, cand stie ca in frigider il asteapta un mic dejun absolut delicios? Puncte in plus daca acesta poate fi incalzit imediat!

Poate fi vorba despre un aluat de pancakes pe care doar sa-l arunci in tigaie, un mix de fulgi de ovaz si fructe, pe care sa il incalzesti alaturi de lapte vegetal sau chiar un aluat de porridge cu banane si scortisoara, pe care sa il bagi la cuptor dimineata.

Orice ai pregati, asigura-te ca dimineata ai ceva rapid de mancare, pentru a incepe ziua cu o cafea fierbinte si un mic dejun copios, care sa te binedispuna! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod