Târgul Gust de România, la prima ediție

Gust de România, prima ediție, care se va desfășura în acest an, în perioada 19-22 noiembrie la Romexpo, pavilionul E2.

Evenimentul reunește în cadrul său firme românești, păstrătoare ale tradițiilor și obiceiurilor, unități administrative care încurajează activitatea meșteșugărească și promovează marca românească. În cadrul târgului va fi amenajat un spațiu destinat evenimentelor ce se vor desfășura pe perioada expoziției: work-shopuri, demonstrații, concerte tradiționale, prezentări de carte și turism.

Peste 1000 mp sunt puși la dispoziția celor care vor sa isi prezinte compania, produsele și/sau serviciile.

Standurile sunt echipate standard cu: mochetă, spoturi, priză, masă, două scaune și coș de gunoi.
În centrul expozițional se află și un spațiu amplu, special amenajat, pentru prezentări și seminarii. Cei care au un produs sau serviciu pe care doresc să îl prezinte publicului în acest spațiu, beneficiază de echipament multimedia, pus la dispoziție în intervalul de timp pe care doresc pentru acest lucru, fără costuri suplimentare. Prezentările și seminariile vor avea loc de joi, 19 noiembrie, începând cu orele 10.00 până duminică, 22 noiembrie orele 14.00.

Pe parcursul expoziției sunt pregătite multe momente speciale, întâlniri cu artiști populari, oameni de cultură.

Sunt pregătite pachete expoziționale care ofera posibilitatea de a alege varianta optimă de expunere și prezentare. Pentru cei care au produse sau servicii pe care doresc sa le promoveze, organizatorii au creat un cadrul în care pot fi oferite și tombolă de încheiere a evenimentului.

Gust de România oferă oportunități în domeniul vânzărilor și dezvoltării afacerii: intâlnire directă cu potențiali clienți; vanzări către mii de cumpărători în 4 zile de târg;posibilitatea de obținere a unor contacte și contracte noi; oportunitatea de a face prezentări, lansarea de noi de produse și servicii;creșterea prestigiului și imaginii pe piață; promovarea firmelor participante în cadrul emisiunilor cu același nume, de la Favorit TV, până la sfârșitul anului.

Printre invitați se regăsesc expozanți din următoarele categorii: produse naturiste, suplimente nutritive, remedii naturale; terapii complementare; nutriție și dietă; mâncare organică; echipamente și aparatură pentru sănătate; cosmetice, produse de îngrijire personală, estetică și întreținere corporală; produse ecologice; wellness și Spa; decorațiuni interioare, artizanat, artă; cadouri; meșteri populari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod