Organizatia SOS Satele Copiilor Romania are un nou partener


SOS Satele Copiilor România şi Credit Europe Bank Romania au plăcerea să anunţe o nouă colaborare.
În cadrul acestui parteneriat, derulat de-a lungul anului 2015, CEB România a susţinut o serie de activităţi ale organizaţiei umanitare, ca parte din strategia sa Responsabilitate Socială Corporativă.

Cunoscuta instituţie financiară, membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, a avut iniţiativa de a sprijini asociaţia SOS Satele Copiilor România în activităţile pe care aceasta le desfăşoară în cele trei programe din Bucureşti, Hemeiuş, jud. Bacău şi Cisnădie, jud. Sibiu cu scopul de a asigura condiţii optime de trai şi dezvoltare pentru beneficiarii săi. Implicarea prima dată în preajma sărbătorilor pascale şi a doua oară în decembrie a.c., îi vizează direct pe cei peste 260 de copii şi tineri care sunt crescuţi şi educaţi în satele SOS şi în Comunităţile de Tineri.

Cu prilejul Paştelui, banca a avut inspiraţia şi generozitatea de a renunţa, în favoarea copiilor şi a tinerilor de la SOS Satele Copiilor România, la tradiţionalele cadouri pe care le oferă de obicei colaboratorilor şi partenerilor săi de afaceri. Graţie noilor prieteni şi susţinători ai organizaţiei, copiii care trăiesc în cele trei sate SOS şi în Comunităţile de Tineri au avut ocazia de a se bucura de o experienţă autentică de Paşte, în cadrul caselor sociale, alături de mamele SOS.
Succesul pe care l-a avut această donaţie a motivat banca să revină către asociaţie şi în apropierea Crăciunului, făcând un nou efort financiar prin care şi-a oferit ajutorul şi a contribuit la întărirea parteneriatului dintre cele două instituţii.    

În ambele ocazii ale colaborării din acest an, copiii din satele SOS, au confecţionat felicitări prin intermediul cărora au mulţumit oamenilor de bine care au ales să le fie alături şi să le ofere sărbători mai fericite.  

Colaborarea dintre cele două instituții a început în 2012, când a fost implementată, la nivel intern, o acţiune unică de CSR în favoarea SOS Satele Copiilor România.
Prin proiectul După faptă şi răsplată, angajaţii Credit Europe România au reuşit să-şi convingă colegii să doneze pentru copiii din familii defavorizate, dezvoltând "bursa produselor şi serviciilor" ce puteau fi adjudecate în schimbul unor contribuţii financiare. Ideea creativă a angajaţilor CEB a însemnat un prim ajutor consistent pentru copiii de la SOS.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod