5 motive să fii stăpână pe cariera ta

Eşti în căutarea unui job de la care să ai ce învăța sau pur și simplu îți doreşti să-ţi umpli timpul liber cu o activitate productivă?
Din fericire, solutia se afla la doar câteva clickuri distanta, pe platforma oficiala Avon. Aici vei putea lua startul pentru o cariera reusita, îti vei îmbogati cunostintele si vei avea parte de multe, multe surprize placute.  
Înca esti nehotarâta? Iata ce ti s-ar putea întâmpla daca ai decide sa devii Reprezentant al companiei:
 
 
Îti vei putea organiza singura timpul

Nu conteaza daca esti studenta si trebuie sa te prezinti la cursuri, daca ai deja un job full time care nu îti lasa prea mult timp liber sau daca esti o mamica foarte ocupata, vei fi primita cum se cuvine în sânul echipei Avon si vei fi fericita ca vei putea decide singura cât de mult sa lucrezi si când.
Concediile nu vor mai fi o problema din acest punct de vedere, indiferent daca optezi sa o faci ca hobby sau îti propui sa evoluezi într-un adevarat lider, vei avea mereu controlul asupra timpului pe care îl dedici muncii tale.


Vei beneficia de sprijinul de care are nevoie orice începator

Primele campanii la care vei participa în calitate de reprezentant nou îti vor aduce numeroase premii si beneficii. În plus, vei beneficia de reduceri de pâna la 40% pentru produsele pe care le achizitionezi pentru tine. Si cum studiile arata ca 80% dintre femei folosesc produse cosmetice de la Avon, este imposibil sa nu-ti doresti câte ceva din când în când.


 
Vei evolua si te vei dezvolta continuu  

Avon îti va oferi posibilitatea sa participi la întâlniri de specialitate, la workshopuri si la evenimente care te vor ajuta sa înveti mai multe despre domeniul vânzarilor si al marketingului. Toate acestea te vor ajuta nu doar sa îti slefuiesti abilitatile, ci si sa îti pui la punct un CV cu adevarat puternic ce va reusi sa convinga orice potential angajator.
Îti vei putea rotunji veniturile actuale sau vei începe o cariera noua
Vrei sa îti sporesti veniturile dar nu vrei sa îti asumi înca un job cu program fix? Flexibilitatea de care da dovada compania în ceea ce priveste organizarea timpului pe care îl aloci colaborarii este extraordinara, cu atât mai mult cu cât nu ai decât de câstigat din asta.
Cu cât te implici mai mult, cu atât ai sansa sa câstigi mai mult. În plus, în timp poti chiar sa evoluezi din postura de reprezentant într-una de lider, ce îti va asigura o mai mare stabilitate financiara si beneficii pe masura interesului acordat.


Vei îmbina utilul cu placutul si jobul cu socializarea

Nu-i asa ca ai visat dintotdeauna la o activitate care sa îti placa si care sa îti permita sa câstigi bani frumosi? Acum poti îmbina utilul cu placutul si te poti folosi de abilitatile tale de comunicator pentru a-ti mari cercul de prieteni si pe cel de clienti, cu eforturi minime. Prietenii tai pot deveni clienti fideli, iar clientii veniti prin recomandari îti pot deveni oricând cei mai buni prieteni.
Iar singurul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa vorbesti despre produsele cosmetice pe care le apreciezi. Ce poate fi mai simplu? Înscrie-te acum!   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod