Honda anunţă noul CR-V 1.6 i-DTEC, disponibil în România din octombrie

Cu un consum mixt de doar 4,5 litri /100 km, motorizarea diesel 1.6 i-DTEC reprezintă cea mai economică versiune a modelului CR-V.
Cu un consum mixt de doar 4,5 litri /100 km, motorizarea diesel 1.6 i-DTEC reprezintă cea mai economică versiune a modelului CR-V.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC dispune de caracterul practic şi stilul unui SUV dar, prin introducerea unui motor diesel mic oferă şi un consum de combustibil de 4,5 l/100 km combinat cu emisii de CO2 de doar 119 g/km.

Stilul îşi păstrează aceeaşi atitudine adoptată prin introducerea celei de-a patra generaţii CR-V, dispunând de un caracter practic impresionant oferit de capacitatea portbagajului de 1648 litri.


Puterea de 120 CP şi un cuplu de 300 Nm, precum şi o dinamică revizuită reprezintă avantajele care, împreună cu consumul şi emisiile reduse, fac din CR-V 1.6 i-DTEC alegerea perfectă pentru persoanele care nu vor să sacrifice plăcerea la condus în favoarea unui cost redus cu combustibilul.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC este echipat, de asemenea, cu o bancheta posterioară divizată 60/40 ce poate fi rabatată printr-o singură mişcare. Printr-o simplă mişcare, modelul CR-V poate fi transformat dintr-un elegant autovehicul cu cinci locuri într-un veritabil utilitar.

CR-V 1.6 i-DTEC este astfel ideal pentru familiile cu copii şi în general pentru cei ce doresc un spaţiu interior sporit, stilul şi funcţionalitatea unui SUV şi costuri reduse de întreţinere şi utilizare.

Honda CR-V 1.6 i-DTEC, împreună cu celelalte modele Honda, dispune şi de serviciile adiţionale disponibile din luna octombrie: garanţie standard de 5 ani sau 160,000 de km şi asistenţă rutieră 3 ani.

Din luna noiembrie, reţeaua Honda se va extinde în Bucureşti prin deschiderea noului showroom Honda Nord în zona de nord a Bucureştiului (Şoseaua Pipera).
Noul dealer aduce o experienţă de peste 20  de ani în domeniul auto şi va comercializa gama completă de automobile şi motociclete Honda.

Honda CR-V Diesel este disponibil de la 21,690 EUR fără TVA, pentru echiparea Confort şi beneficiază, încă de la lansare, de campania de iarnă Honda, prin care este echipat cu anvelope de sezon, pentru o experienţă fără griji, indiferent de anotimp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod