Ultimul dus rece

Stii senzatia aceea neplacuta pe care o ai atunci cand intri sub dus si constati ca apa nu s-a incalzit? Sau, mai rau, cand apa e rece de-a binelea, desi tu te asteptai sa faci un dus fierbinte?

Stii senzatia aceea neplacuta pe care o ai atunci cand intri sub dus si constati ca apa nu s-a incalzit? Sau, mai rau, cand apa e rece de-a binelea, desi tu te asteptai sa faci un dus fierbinte dupa o zi obositoare?

Cu totii am trecut cel putin o data prin asta si ne-am dori sa nu mai avem parte de dusuri cu apa rece sau doar calduta. Solutia este simpla: dusul cu LED, care isi schimba culoarea in functie de temperatura apei.

Se instaleaza foarte usor si nu necesita baterii, pentru ca se alimenteaza prin curgerea apei.

Odata pornit robinetul si presupunand ca apa este rece, se va aprinde LED-ul albastru, indicand o temperatura a apei sub 32 de grade Celsius. Atunci cand temperatura apei trece de 32 de grade Celsius, se aprinde LED-ul rosu, semn ca putem intra sub dus.

Pretul platit pentru a avea garantia ca nu mai intri niciodata sub dusul rece este de aproximativ 50 de dolari. Capul de dus cu LED-uri poate fi comandat online, de pe site-ul www.wowcoolstuff.com.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana-Maria pe 8 Feb 2010, 17:03
    Si la noi in tara

    Eu am gasit dus cu led la noi in tara http://www.spaceart-shop.com , e un magazin cu multe produse interesante de care nu am mai auzit pana acum, dar sunt super tari... cat despre preturi si comenzi... no comment super draguti oamenii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod