Tigara... electronica

Pentru cei care nu pot sau nu vor inca sa renunte la fumat, exista o alternativa: tigarile electronice. De cate ori nu ti s-a reprosat ca, fumand, le faci rau celor din jur?
Pentru cei care nu pot sau nu vor inca sa renunte la fumat, exista o alternativa: tigarile electronice. De cate ori nu ti s-a reprosat ca, fumand, le faci rau celor din jur? Fumatul pasiv este foarte periculos, de aceea prietenii nefumatori ar putea fi foarte incantati de aceste tigari fara fum.

Ce este tigareta electronica?


Un dispozitiv care nu arde, nu face fum, nu contine gudron si nici monoxid de carbon. Tot ce face este sa iti asigure cantitatea de nicotina pe care, altfel, ai primi-o din tigari, insa fara sa iti faca rau asa cum o fac tigarile - exista cel putin 60 de substante cancerigene intr-o tigara obisnuita, in timp ce la tigarile electronice, singura substanta daunatoare este nicotina, adica drogul care da dependenta.

Tigareta electronica functioneaza cu baterii si emite vapori de apa (aburi) in loc de fum.
Partea care la tigarile normale se arde, transformandu-se in scrum, se lumineaza si imita jarul. Folosirea acestor tigari poate reprezenta un prim pas in renuntarea la fumat, daca asta este ceea ce iti doresti (inca n-am intalnit fumatori care sa-mi spuna ca nu vor sa renunte), pentru ca foloseste un cartus cu nicotina care poate fi incarcat din ce in ce mai putin, pana cand vei ajunge sa renunti complet la drog. Este satisfacuta, astfel, si nevoia de a trage dintr-o tigara, pentru ca nu mai trebuie sa renunti, dintr-o data, la ticurile unui fumator.

Partea si mai frumoasa este ca poti fuma oriunde, chiar si in locurile unde fumatul este interzis, pentru ca tigareta electronica nu le face rau celor din jur.
Neproducand fum, singura substanta daunatoare pe care o contine este, asa cum am mai spus, nicotina, iar aceasta nu-i face rau decat fumatorului.

Aceste tigari pot fi comandate de pe site-ul e-cig.ro (aici sunt disponibile arome: menta, cirese, mere, ciocolata, ananas, migdale, vanilie sau trandafir) sau minicigarette.net (nearomate sau cu aroma de menta).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nico pe 26 Mai 2009, 12:09
    am si eu

    M-am lasat de fumat imediat dupa Paste si, la doua saptamani, mi-am cumparat si eu tigara electronica, fiindca imi era greu sa imi schimb toate tabieturile anterioare (de ex., sa imi beau cafeaua + sa imi fumez tigara in weekend). Da, este scumpa, insa pot sa zic ca deja mi-am amortizat investitia. Pana acum, as fi cheltuit deja banii astia pe tigari normale. Ma simt mult mai bine fara efectele secundare are fumatului normal si mi-a revenit gustul si mirosul (la capacitatea normala, sa zic asa :)). INSA as prefera sa faca mai mult fum :) asadar caut varianta de tigara electronica la care se poate regla fumul - stiu ca exista. Ma ajuta cineva cu vreo informatie? Mersi.

    0
    0

  • delia pe 17 Nov 2008, 15:01
    tigara electronica

    cei doi de sus fac reclama la produsele lor nu?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod