Stewie ("Family Guy") planuieste sa-ti domine viata

Stewie Griffin este mezinul familiei Griffin, pe care o stiti din serialul animat "Family Guy" (cunoscut la noi sub denumirea "Familia mea dementa"). Printre preocuparile sale se numara dominatia mondiala...
Stewie Griffin este mezinul familiei Griffin, pe care o stiti din serialul animat "Family Guy" (cunoscut la noi sub denumirea "Familia mea dementa"). Printre preocuparile sale se numara dominatia mondiala si incercarile de a-si omori mama, pe Lois.

Pentru cei care gusta umorul acestui serial, Stewie este un personaj - sa ii spunem - special. O jucarie care il infatiseaza pe Stewie nu este cadoul potrivit pentru un copil, dar pentru "copiii mai mari", un Stewie inalt de 22 de centimetri nu reprezinta o amenintare.



Fanii serialului "Family Guy" au la dispozitie magazinul oficial online (TheFamilyGuyStore.com), dar produsele personalizate sau chiar reprezentari ale personajelor pot fi cumparate si de la alte magazine online.

Stewie IZMO este o jucarie cu totul inutila, singurele lucruri pe care le face fiind sa dea din maini, sa ameninte cu folosirea armei si sa se rasteasca, imbufnat, la persoana care se afla in fata computerului. Ba mai mult, pentru toate astea, va tine ocupat un port USB al calculatorului.

Dar cand scopul este dominatia mondiala, cine mai pune la socoteala aceste mici neajunsuri? In schimbul a 20 de dolari, poti avea pe birou propriul tau Stewie IZMO.
Si chiar daca il vei lasa in pace, el n-o sa te lase pe tine.

Scopul jucariei Stewie IZMO este acela de a alunga monotonia care survine in timp ce tastezi. Tu tastezi linistit, iar Stewie incepe prin a da din maini si a "flutura" arma cu laser, apoi va miji ochii, dupa care va striga: "Oh-oh!", "Nu ma provoca!" sau "De unde stii despre masina?". Acestea sunt cateva dintre miscarile pe care Stewie le face, dar chiar daca nu mai folosesti computerul, tot il vei vedea agitandu-se sau il vei auzi strigand cine stie ce amenintari.

Pentru ca jucaria sa functioneze, intai trebuie sa instalezi un software.
Este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, ME, 2000, sau 98 SE si ai nevoie de minimum Pentium 200 MHz, memorie de cel putin 32MB RAM, 40 MB spatiu disponibil pe hard, un port USB liber si boxe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod