Penseta cu LED-uri: si se facu lumina!

Cum ar fi sa nu mai ai nevoie sa stai in fata ferestrei sau sub un bec puternic atunci cand te pensezi? O firma germana s-a gandit la acest aspect si a lansat penseta cu LED-uri...
Cum ar fi sa nu mai ai nevoie sa stai in fata ferestrei sau sub un bec puternic atunci cand te pensezi? O firma germana s-a gandit la acest aspect si a lansat penseta cu LED-uri, care, odata pusa in folosinta, lumineaza aproape la fel de tare ca un bec obisnuit.

Penseta luminata cu LED-uri de la Moree (www.moree.de) poate fi folosita atat in domeniul cosmeticii, cat si in spitale sau farmacii, sau chiar pentru diverse activitati sau mestesuguri in care se folosesc piese foarte mici.

Penseta, care are un design deosebit, este disponibila in noua culori atractive (negru, gri, alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru si mov) si functioneaza cu sistemul SmartSwitch, pentru care se asteapta patentarea si care determina aprinderea LED-urilor fara butoane, doar prin simpla atingere.

Produsul poate fi personalizat cu logo-ul unei firme sau cu un text si reprezinta un cadou original, cu atat mai mult cu cat a fost desemnat obiectul promotional al anului 2008.

Penseta cu LED-uri poate fi comandata si in Romania, iar datele de contact ale firmei importatoare se gasesc pe site-ul producatorului, www.moree.de.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod