Obiectiv pentru fotografi timizi si fotografii autentice

Din fericire, exista o solutie pentru aceste probleme ale fotografilor: Photojojo iti ofera solutia salvatoare - obiectivul "Spy" (spy=spion), care arata cam ca un obiectiv obisnuit, dar cu o "mica" gaura. Gaura respectiva este, de fapt obiectivul prin care privesti tu si, cu ajutorul unei oglinzi, poti sa faci cate fotografii vrei, nestingherita, in lateral, in partea de sus sau cea de jos.

Astfel, cu acest fals obiectiv fixat pe camera foto, peste obiectivul adevarat, cand tu te prefaci ca fotografiezi un subiect sau peisaj aflat in fata ta, vei imortaliza, de fapt, chipurile celor de langa tine, fara ca ei sa banuiasca acest lucru.
Iar aceste cadre vor fi, mai mult ca sigur, nepretuite, fie si pentru simplul fapt ca vor fi reale.

Super-Secret Spy Lens, care costa 50 de dolari, se fixeaza la capatul obiectivului cu ajutorul unui inel adaptor (il poti cumpara pe cel care se potriveste obiectivului tau pentru 5 dolari sau poti alege setul complet, obiectiv + inel adaptor, contra sumei de 80 de dolari), care este disponibil in noua dimensiuni (37 mm, 49 mm, 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm, 67 mm, 72 mm si 77 mm).

Obiectivul care te ajuta sa fotografiezi - la propriu - in stanga si in dreapta functioneaza cu majoritatea aparatelor foto SLR: Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus etc., se roteste la 360 de grade, pentru ca tu sa poti fotografia tot ce misca, atat in lateral, cat si in sus sau in jos (sa nu ne grabim sa judecam, poate ca exista persoane care sunt atat de timide, incat n-ar indrazni sa fotografieze "fata in fata" nici macar un avion sau geamul unei camere de hotel), insa nu functioneaza cu obiectivele de tip fish-eye sau wide-angle.
Obiectivul "pentru timizi" poate fi comandat de pe site-ul photojojo.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod