Lumina... in cort

Vara sau iarna, amatorii de excursii cu cazare la cort sunt peste tot. Campingurile sunt pline, fiecare petic de pamant este ocupat de un cort mai mic sau mai mare. Acolo unde dusurile lipsesc...
Vara sau iarna, amatorii de excursii cu cazare la cort sunt peste tot. Campingurile sunt pline, fiecare petic de pamant este ocupat de un cort mai mic sau mai mare. Acolo unde dusurile lipsesc, problema se rezolva cu un recipient din cauciuc negru, ce are atasata o para de dus - aceste dusuri care se folosesc vara se gasesc acum in mai toate supermarket-urile.

Lipsa unei surse de iluminat se rezolva, de obicei, cu o lanterna. Dar, de cele mai multe ori, lanterna este de negasit atunci cand ai mai mare nevoie de ea sau este greu de agatat in cort, astfel incat sa lumineze exact acolo unde este nevoie.

Compania americana Coleman are solutia perfecta: Coleman Tent Light, o aplica special creata pentru a lumina in cort.

Atunci cand nu o folosesti in cort, se poate utiliza in alte locuri fara lumina: in debara, intr-un dulap mare etc.
Aplica este prevazuta cu un magnet care face foarte usoara fixarea ei pe barele care sustin cortul, bec Xenon, un buton pentru aprindere si stingere si functioneaza cu patru baterii tip AA, care, insa, nu sunt livrate impreuna cu produsul.

Aplica pentru cort de la Coleman costa aproximativ 11 dolari si se poate cumpara de pe site-ul amazon.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod