Grippity, tastatura "inversa"

Ce-ai zice de o tastatura transparenta, care costa in jur de 300 de lei si la care se tasteaza... pe dos? O companie din Israel, Grippity, a gandit o astfel de tastatura, si, mai mult, aceasta a depasit...

Ce-ai zice de o tastatura transparenta, care costa in jur de 300 de lei si la care se tasteaza... pe dos? O companie din Israel, Grippity, a gandit o astfel de tastatura, si, mai mult, aceasta a depasit stadiul de concept.

Grippity, tastatura pe care se tasteaza invers, adica tinand-o in mana si apasand butoanele ca si cum ai tasta pe spatele ei, a intrat in productie si se asteapta sa fie disponibila pe piata peste aproximativ sase luni. Grippity este prevazuta cu toate butoanele unei tastaturi QWERTY obisnuite, ce pot fi folosite cu ajutorul a opt degete.


Daca mainile vor fi ocupate cu neobisnuita tastatura, ce se intampla cu mouse-ul? Grippity este prevazuta cu doua butoane, care preiau functiile mouse-ului.

Ba mai mult, tastatura este prevazuta cu un senzor de miscare, ce, atunci cand tastatura este intoarsa, transforma 60 de taste in "hot keys", adica taste ce pot fi folosite pentru diferite functii multimedia.

Cu toate ca ideea este una interesanta, probabil ca ar dura destul de mult pana sa ne obisnuim sa o folosim fara probleme si fara sa ne uitam la taste.

La urma urmei, gandeste-te cat timp ti-a luat sa te obisnuiesti cu tastatura pe care o ai acum; este cineva dispus sa invete totul de la zero?

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod