Cutiuta cu mesaje

USB Webmail Notifier este un dispozitiv care, asa cum ii spune si numele, te notifica atunci cand primesti un mesaj nou prin e-mail. Conectat la computer printr-un port USB, Webmail Notifier...
USB Webmail Notifier este un dispozitiv care, asa cum ii spune si numele, te notifica atunci cand primesti un mesaj nou prin e-mail. Conectat la computer printr-un port USB, Webmail Notifier se va "aprinde" si se va colora in albastru, verde sau rosu de fiecare data cand primesti un mesaj pe adresa de Yahoo!, Hotmail, Gmail sau pe e-mail-ul personalizat, cu programul Outlook sau Outlook Express.

Poti alege si un sunet pe care sa-l asociezi cu mesajele noi primite pe e-mail, iar Notifier te va anunta de fiecare data cand primesti un mesaj.

Cui i-ar putea fi util un astfel de gadget?


Persoanelor care nu stau tot timpul in fata calculatorului, dar vor sa fie informati atunci cand primesc mesaje prin e-mail. Poate, de asemenea, sa reprezinte un cadou haios pe care sa-l oferi unei persoane care foloseste e-mailul foarte des sau, pur si simplu, poate fi folosit ca accesoriu decorativ si util pentru birou.

Gadgetul este compatibil cu sistemele de operare Windows Vista, XP si 2000.
Are dimensiunile de 74 x 47 x 30,5 milimetri, cantareste 62 de grame si costa 17 dolari. Se poate cumpara de pe site-ul usbgeek.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mic gina pe 8 Nov 2011, 19:49
    studiile superioare

    Sunt asistenta si am terminat facultatea de la arad anul acesta.Am 11 ani vechime si cand am dus adeverinta de la facultate mi-a scazut baza cu 40 ron.Am vorbit cu colege de la alt spital si lor le mareste,cum ar fi municipalul,la alte spitale raman asa fara sa le scada baza ex filaret ,nu mi se pare corect ce se intampla.VA ROG DIN SUFLET SA REZOLVATI PROBLEMA PENTRU TOATE LA FEL SA NU FACETI DIFERENTE

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod