Compushade Laptop Visor, accesoriul perfect pentru "tocilari"?

X-treme Geek ne propune un accesoriu neobisnuit pentru laptop: Compushade Laptop Visor. Acesta ar avea meritul de a ascunde celor din jur informatiile afisate pe ecranul laptopului tau...

X-treme Geek ne propune un accesoriu neobisnuit pentru laptop: Compushade Laptop Visor. Acesta ar avea meritul de a ascunde celor din jur informatiile afisate pe ecranul laptopului tau, precum si acela de a-ti permite sa vezi ecranul laptopului chiar si atunci cand afara este lumina puternica.

Avantajele se opresc aici. Cine ar vrea sa fie vazut cu un astfel de... accesoriu? Cat de secretos sa fii incat sa iti ascunzi informatiile precum un elev care nu vrea sa-si lase colegul de banca sa copieze de la el?

Laptop Visor costa 28 de dolari, este realizat din polietilena (plastic) si se poate folosi pentru laptopuri cu diametrul ecranului cuprins intre 22,2 centimetri si 41,3 centimetri.



Produsul este realizat din doua bucati de plastic care se "instaleaza" foarte usor pe laptop: se prind de spatele acestuia cu ajutorul benzii velcro.

Dimensiunile acestui produs sunt: 25,4 cm x 23 cm x 22 cm.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doolly pe 25 Sep 2008, 16:41
    laptop

    e interesanta ideea...e bine sa stiu ca exista.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod